Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ούτε ένα «αντίο» στον πρόεδρο;

Αλλά ο πρόεδρος Πάνος έχει τόσα άλλα, σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί επί του παρόντος, που θεωρώ μάλλον μάταιο να επανέλθει επί του συγκεκριμένου. Εδώ ξηλώνεται το πουλόβερ (του κόμματος) και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να «πιάσει» τους πόντους, όπως θα έκανε μια καλή νοικοκυρά.
Να, χθες για παράδειγμα, την επομένη της αποχώρησης από το κόμμα της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κ. Γιοβανόπουλου, ο γνωστός θεράπων της τέχνης του θεάτρου κύριος Χαϊκάλης, ο οποίος τελεί υπό διπλήν ιδιότητα (είναι και βουλευτής του κόμματος) ανήρτησε στο twitter το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο επιεικώς εξαγρίωσε... κόσμο, και όχι μόνο την κυρία Γιαταγάνα και τον κ. Γιοβανόπουλο:
«Καλά, ρε σεις. Φύγατε. ΟΚ. Καλό ταξίδι να 'χετε και σε καλή μεριά. Ούτε ένα τηλέφωνο στον πρόεδρο να πείτε αντίο;».
Γιατί τους εξαγρίωσε; Πρώτον, διότι αφήνει τον υπαινιγμό με το «σε καλή μεριά» ότι οι δύο «τα 'πιασαν», ήτοι εξαγοράστηκαν. Και, δεύτερον, διότι οι πολλοί γνωρίζουν ότι ο εν λόγω διάσημος performer μετείχε στην περίφημη (για τους ΑΝΕΛ, μη φανταστείς κάτι σοβαρό) «συνωμοσία του Ιντεάλ» (όπου Ιντεάλ το γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο της οδού Πανεπιστημίου). Εκεί επτά βουλευτές, και μεταξύ τους ο Νταβρής και ο Γιοβανόπουλος, αποφάσισαν να θέσουν θέμα ηγεσίας υποβάλλοντας πρόταση μομφής κατά του προέδρου Πάνου - είχε προηγηθεί εκείνη η καταπληκτική αποστολή του Καμμένου στον ΟΗΕ, στη Γενεύη, η οποία εντελώς συμπτωματικά μεταβλήθηκε σε χειμερινές διακοπές στη δυσπρόσιτη και απομακρυσμένη... Κουρσεβέλ.
Σταματώ εδώ, διότι ορισμένοι εξ όσων μετείχαν της «συνωμοσίας του Ιντεάλ» υποστηρίζουν ότι ο κορυφαίος δραματουργός Χαϊκάλης ήταν αυτός που ενημέρωσε τον πρόεδρο Πάνο για τα... τεκταινόμενα - από τους επτά ήταν ο μόνος ο οποίος παρευρέθη την επομένη της συνωμοσίας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου το κόμματος, το οποίο συνεκλήθη για να επαναβεβαιώσει τη στήριξή του στον πρόεδρο Πάνο.
Οπότε οι άλλοι σού λένε: «Ρε φίλε, εσύ τουλάχιστον μη μιλάς, άσε τη Ραχήλ να καθαρίσει»..
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά