Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τι συμβαίνει με τη Λιάνα;

Στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν από... ικανοποίηση με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και δεν το κρύβουν. «Αλλη μία τέτοια επίθεση στον κ. Τσίπρα για το τσογλάν boy και ανεβαίνουμε δημοσκοπικά» έλεγαν την Τετάρτη το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Θεωρούν ότι η επίθεση που δέχθηκε από την κυρία Κανέλλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άδικη και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική κριτική που μπορούσε να ασκήσει. Ο δε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης επέμεινε ότι με όλα αυτά που κάνει η Λιάνα εκθέτει πρωτίστως το ΚΚΕ και υπενθύμιζε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει: «Οταν της ετέθη η ερώτηση τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, απάντησε: "Δεν θα ήξερα τι να κάνω αν στον δεύτερο γύρο ήταν ο Κασιδιάρης με τον Σακελλαρίδη"».
Πάντως, απ' ό,τι άκουσα την Τετάρτη από τη Δημόσια Τηλεόραση, η κυρία Λιάνα Κανέλλη ήταν αντίθετη και με τις αποφάσεις της κομματικής ηγεσίας του ΚΚΕ σχετικά με τις απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» λέγοντας πως «δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά» όταν ρωτήθηκε για τις απολύσεις στην κομματική εφημερίδα του ΚΚΕ.
Η κυρία Ρένα Δούρου, παρούσα στη σκηνή με τον κ. Ηλ. Κασιδιάρη να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο, προτού αρχίσει ο χρυσαυγίτης να χαστουκίζει την κυρία Κανέλλη, αρνείται σήμερα να πει το οτιδήποτε: «Εχουν περάσει δύο χρόνια, δεν θυμάμαι τι έγινε  και δεν θέλω να θυμάμαι» έλεγε. Οταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε όταν ο κ. Τσίπρας την αποκάλεσε μετά το επεισόδιο με το νερό «μανάρι μου», είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα. Απέφευγα πάντα να μιλήσω. Αλλωστε σας είπα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Τώρα μ' αυτό θα ασχολούμαστε; Αλλα είναι τώρα τα προβλήματα...».
Αντιθέτως, η υποψήφια για τις ευρωεκλογές με την Ελιά κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θέλησε να μιλήσει λέγοντας: «Ε, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα μαθαίνοντας την αντίδραση του κ. Τσίπρα όταν ο κ. Κασιδιάρης χαστούκιζε την κυρία Κανέλλη και ακούγοντας την κυρία Κανέλλη να χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα τσογλάν boy. Εμείς εδώ και καιρό λέγαμε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εκτσογλανίσει την κοινωνία. Θέλει να δείξει ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αξία, κανένα όριο. Αυτές είναι οι ρίζες του εκφασισμού. Γελούσε όταν ένας φασίστας χτυπούσε μια βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου» είπε η κυρία Αλ Σάλεχ.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά