Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μόνο debate δεν ήταν...

Παράλληλοι μονόλογοι , και όταν έχεις απέναντι το Κάτω Παρτάλι είσαι καταδικασμένος.

9 σχόλια:

  1. Ναι σωστά!!! Έπρεπε να πέσει και καμία "ψιλή" για να έχει νόημα!!!χαχαχαχα!!! Τουλάχιστον έγινε για πρώτη φορά διάλογος! Άντε και στα επόμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε Πανουργιά τι πήγες στο Γκλετσοκάναλο να κάνεις;
    Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι. Ξενδιάντροπα μεροληπτικοί. Και αν κατάλαβες καλά και δυστυχώς και ο Οικονόμου στο παιχνίδι. Δήθεν κριτική αλλά με το μαλακό.
    Αγαπητέ Πανουργιά ένα ακόμα τέτοιο λάθος σου και δίνεις νίκη στον ακατανόμαστο από την πρώτη Κυριακή. Λυπάμαι φίλε αλλά ας πρόσεχες γιατί είχες απέναντι σου ένα ρηχό πράμα χωρίς περιεχόμενο,χωρίς θέσεις και περιεχόμενο που διασώθηκε χάρη στο στημένο σκνηικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός διάλογος κύριε.
    Εγώ είδα για λίγο γιατι σωστά εκαναν πολλοί εδώ στην Στυλίδα που άλλαξαν κανάλι όπως μας είπαν ειχε ο Χατζηνικολάου ωραία συζήτηση.
    Αυτά εδώ είναι απομιμήσεις για μαιμουδάκια.
    Οσο είδα θλιβερός ο Οικονόμου κρίμα στα στερνά του να ξεπουλάει την ψυχή του στον.... Γκλέτσο. Πίστεψες μωρέ γερο Χρίστο ότι ο Γκλέτσος ήταν καποτε κομμουνιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θελουμε αλλο θεατρο θελουμε πραγματικες απαντησεις στα προβληματα και οχι στημενους διαλογους απο το γκλετσοκαναλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟ
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ;
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ! ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ! ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ! ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. ΥΠΗΡΧΕ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ" ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ(αρκεί να τους αφήσουν).

    Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

    " ΑΠΟΛΙΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΤΟ ΝΤΗ ΜΠΕΙΤ ΚΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΚΟΥΒΑΣ ΕΝΑ 4% ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΕΚΑ ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΑΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά