Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Eθνολαικισμός με ροζ τζατζίκι...

Ρε παιδιά "ποταμίσιος" δεν είμαι. Αυτό όμως που blogs με όνομα "tsoutsouneros", με σημαιοστολισμένο οριζόντιο banner σαν εθνική εορτή τη δεκαετία του 70 και τρελλή υποστήριξη προς το ΣΥΡΙΖΑ, σκυλοβρίζουν τον Θεοδωράκη με ξεπερνάει λίγο.
Δε φταίει ο Θεοδωράκης αν δεν πείθετε μέσα στην υστερία σας σύντροφοι, όσο και αν προσπαθείτε να κρύψετε πίσω από μια τάχαμ' γαλανόλευκη το σφυροδρέπανο, σε ροζ απόχρωση έστω, που κουβαλάτε μέσα σας. Προτείνετε κάτι εκτός από

κραυγές, ραπανάκια, μελισσοκυψέλες και ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει. Αν η ΝΔ θα χάσει είναι από την υπερφορολόγηση και την υποστήριξη προς την πελατεία σας και όχι γιατί προχωρεί αναπτύξεις τύπου Ελληνικού και δεν είναι τόσο "αριστεροί" όσο εσείς.
Τελειώνετε με τις υστερίες σας, το δημοσιουπαλληλικό απολίθωμα, και τη δραχμολαγνεία, βάλτε τους πελάτες σας να δουλέψουν και προτείνετε πράγματα. Αλλιώς σε δυο χρόνια δε θα υπάρχετε.

ΚΚ2-παρατηρητήριο

1 σχόλιο:

  1. Alter ego σε πηρανε χαμπαρι πως δεν γινεται να πατας σε δυο βαρκες γιατι γινεσαι γκαραγκοζακος σαν αυτον που μας φορτωσες στο κεφαλι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά