Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τρέμε ελευθεροτυπία !

Πως θα δεχόμουν ποτέ επίθεση από επαγγελματική ιστοσελίδα για χθεσινό σχόλιο αναγνώστη(screenshot), μου ήταν έως σήμερα αδιανόητο.
Και όμως ο ιδιοκτήτης του lamiareport  σε τηλεφωνική επαφή με απείλησε με μήνυση δηλώνοντας μάλιστα ότι μπορεί να ζητήσει και μεγάλο χρηματικό ποσό . Η ελεύθερη έκφραση η κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα ,το 2014 απέκτησε και χωροφύλακες.
Φυσικά ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν έδειξε την απαιτούμενη ευαισθησία όταν
σε συνέντευξη στον ίδιο ,ο Δήμαρχος Στυλίδας ειρωνευόταν την ιστοσελίδα μου καθώς και τον ιδιοκτήτη καθημερινής Λαμιώτικης εφημερίδας .
Πάντως αυτός ο κύριος πρέπει να γνωρίζει ένα πράγμα ,λάθος πόρτα χτύπησε, οι απειλές και οι εκφοβισμοί  έπεσαν ήδη στο κενό η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημερα σου απαντω για το θεμα της ιστοσελιδας , εγω εγραψα το σχολιο και σου στελνω αργοτερα φωτογραφια του σχολιου μου που εστειλα και ποτε δεν δημοσιευτηκε αντιθετα σου δηλωνω ότι θα σου δωσω και τα στοιχεια μου να ρθώ μάρτυρας σου αν χρειαστει που δεν θα χρειαστει,μην τσιμπας σε τετοιους εκβιασμους ,δεν εισαι ο πρωτος που δεχεσαι τετοιες απειλες. Μακαρι δηλαδη να τολμησει κατι τετοιο και τον έχω έτοιμο φιλε για πολλά πολλά.
    Αναρτησε το σε παρακαλω κατω απο το αρθρο σου.
    Βασίλη η ελευθεροτυπία είναι μεγάλη υποθεση αλλά απαιτεί παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι φίλοι έστειλαν "υλικό" τους ευχαριστώ , είναι αρκετο να γράφω για ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι του blog είστε πραγματικά όαση αντικειμενικής ενημέρωσης. Δεν έχετε καμιά σχέση με τα χειραγωγημένα και αργυρώνητα επαγγελαμτικά site της Λαμίας που δεν είναι τίποτα άλλο παρά His Masters Voice του κυρίου 67% όπως και τα δύο κανάλια που στάζουν σορόπια στη σκιά του.
    Μην δειλιάζεις ,είμαστε μαζί σου και ενίοτε οι κατήγοροι γίνονται κατηγορούμενοι αυτό θα συμβεί αν οι θρασύδειλοι κάνουν το λάθος ,μακάρι να το κάνουν τους προκαλούμε θα μας κάνουν μεγάλη χάρη να αποκαλύψουμε μαζί σου τον ρόλο τους οι σπιθαμιαίοι. Συνέχισε μας ενημερώνεις και μας εμψυχώνεις. Είσαι ο φάρος της αλήθειας στην Ανατολική Φθιώτιδα,χωρις την ιστοσελιδα σου πολλά δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ γιατι είπα και προηγουμένως τα δηθεν επαγγελματικά portal αποκρύπτουν πολλά δες και αυτην την ιστορία με τον μεσαίωνα στην βιβλιοθήκη της Στυλίδας.
    Κύριοι αξιοποιείστε το ελευθερο βήμα και γράψτε ελευθερα την αποψη σας.Εδω υλοιποιείται η έννοια και η αξια της άμεσης δημοκρατίας.
    Αλλά κ.διαχειριστή φταις και εσύ γιατί αναδημοσιεύεις τις παπαριες που γράφουν κάτι τέτοιοι και στην ουσία τους προβάλεις,σκεψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΗΘΟΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΠΟΥ Η ΟΡΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.

    "Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΕΝΑΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Η ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΔΙΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ , ΩΣΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΕΙ ,ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.

    ΟΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

    " α σ ι γ α σ τ ο ς "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά