Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αλβανός τρόμαξε τους χρυσαυγίτες

Και ξαφνικά το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ακούστηκαν φωνές διαμαρτυρίας από τα κελιά των χρυσαυγιτών στις γυναικείες φυλακές. Τι είχε συμβεί; Ενας αλβανός κρατούμενος (που είχε χαρακτηριστεί «πολύ επικίνδυνος» από την  Αστυνομία) θέλησε, με συνοδεία αστυνομικών, να τηλεφωνήσει από τον κερματοδέκτη που βρίσκεται κοντά στα κελιά των χρυσαυγιτών και συγκεκριμένα κοντά στο κελί του κ. Μιχαλολιάκου. Ο Αλβανός είχε μεταφερθεί το προηγούμενο βράδυ προσωρινά στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στον όροφο που βρίσκεται πάνω από τα κελιά των χρυσαυγιτών, περιμένοντας να περάσει από δίκη. Και θέλησε να τηλεφωνήσει σε
συγγενείς του, όπως άλλωστε δικαιούται. Ελα όμως που ο μοναδικός κερματοδέκτης βρισκόταν δίπλα στο κελί του Μιχαλολιάκου και μόλις οι χρυσαυγίτες τον είδαν να περνά μπροστά τους και έμαθαν περί τίνος πρόκειται έβαλαν τέτοιες φωνές που ακούστηκαν σε όλη τη φυλακή. Μου λένε ότι προέτρεπαν τους φύλακες να μην τον ξαναφέρουν εκεί γιατί κινδυνεύει η ζωή τους.
ΒΗΜΑτοδότης

2 σχόλια:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά