Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το πάτημα της γάτας των χρυσαυγιτών

Φόρεσαν γραβάτες και κοστούμια, έβαλαν για λίγες ημέρες τα μαύρα μπλουζάκια τους στην ντουλάπα, χαρακτήρισαν ως «παιδικές ανοησίες» τα τατουάζ σβάστικες που είχαν στο σώμα τους, δεν είπαν κουβέντα για το ναζιστικό παρελθόν τους, προσπάθησαν οι χρυσαυγίτες να κάνουν σε όλη την προεκλογική περίοδο τους καλούς, τους δήθεν συμπαραστάτες όσων υποφέρουν από το Μνημόνιο. Το γνωστό «πάτημα της γάτας» για να ξεγελάσουν και πάλι τον κόσμο να τους ψηφίσει. Αλλά δεν άντεξαν να κάνουν τους καθωσπρέπει. Κάποια στιγμή, ενώ το περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν έξω από το
κατάστημα του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου δεν ήταν εκεί, βρήκαν ανοικτό τον δρόμο και επιτέθηκαν εναντίον του. Με πέτρες και τούβλα έσπασαν τζάμια και φωτεινές επιγραφές στο κατάστημα με ζωοτροφές, στην οδό Ιωαννίνων στη Φιλιππούπολη. Να θυμίσω ότι ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος παραιτήθηκε από βουλευτής καταγγέλλοντας την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά