Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αναμένοντας μαγικές στιγμές

Ευτυχώς ξεπέρασα γρήγορα τα αισθήματα απογοήτευσης που με κατέκλυζαν, και οφείλω προς τούτο ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του κόμματος "Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες", οι αστείρευτες ιδέες του οποίου, έκαναν να επανέλθει στα χείλη μου το χαμόγελο.
Ο πρόεδρος, λοιπόν, προβληματισμένος τα μάλα για τη συντριβή της Κυριακής, αποφάσισε λέει να καταστήσει κεντρικό πρόσωπο του "κινήματος" την κυρία Ραχήλ "κοίτα μη σε πιάσω στο στόμα μου" Μακρή. Αλλά η κυρία Ραχήλ κατέστησε σαφές στον πρόεδρο Πάνο (άκου τώρα τι τραβάει ο άνθρωπος - θα τον συμπονέσω στο τέλος) ότι προτίθεται να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα υπό έναν όρο: την πλήρη ελευθερία κινήσεων σε όποιες πρωτοβουλίες αναλάβει.
Οπως εξήγησαν συνεργάτες της (άκου τώρα εξέλιξη, σε λίγο θα κάνουμε "ρεπορτάζ Ραχήλ" - θα τρελαθώ) απαιτεί να της δοθεί απόλυτη ελευθερία κινήσεων προκειμένου «να επιλέγει τα πρόσωπα που θεωρεί ικανά και να διώχνει όσους θεωρεί ότι δεν βοηθούν στην προσπάθεια του κόμματος».
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα περάσουμε μαγικές στιγμές, ειδικά όταν έρθει η στιγμή που η κυρία "κοίτα μη σε πιάσω στο στόμα μου" Ραχήλ θα αρχίσει να διώχνει από το κόμμα!
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:



  1. Εχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταιο σχόλιο που είδα αναρτημένο με την Ραχήλ Μακρή να χτυπά δυνατά,να γίνεται το επί-κεντρο σχολίων και να έχει αποκτήσει τον αέρα της ανεμελιάς στην κόμμωσή της,που της ταιριάζει.
    Ωστόσο ,ένα κόμμα Απόστολου Γκλέτσου με την Ραχήλ Μακρή ,δεν θα μου ήταν αδιάφορο και θα διεκδικούσε σίγουρα, στις μελλοντικές Βουλευτικές εκλογές, το 55% των ψηφισάντων και όχι μόνο!!!!!!
    Εγώ ρίχνω την ιδέα ,για να αρχίσουν να το σκεφτονται ,όσο είναι νωρίς και εύχομαι από τώρα καλή επιτυχία!!!!!

    Υ.Γ.(Αληθινά το προτείνω,δεν είναι χάριν αστειότητος,και μά-λιστα λογω Νεας Σελήνης ,έως τις 6 Ιουνίου,αστρολογικά, τα νέα ξεκινήματα,ακόμα και υπό συζήτηση να είναι,θα εχουν ευοίωνα αποτελέσματα).

    "ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά