Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κέρδος 100.000 ευρώ εξασφάλισε στους...κερδοσκόπους ο Καμμένος με τις μπούρδες για τα CDS


Δεν απεδείχθηκαν οι  καταγγελίες του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής τής Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS
Καταδικαστική απόφαση εις βάρος του Πάνου Καμμένου εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής τής Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners, η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε ότι δεν απεδείχθηκαν οι συκοφαντικές καταγγελίες του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Σχόλιο Παραπολιτικής: Συγχαρητήρια σε εκείνους τους Έλληνες που αποδείχθηκαν πρόθυμοι να πιστέψουν όλες αυτές τις ανοήσεις που εκστόμισαν κατά καιρούς οι διάφοροι Καμμένοι. Το κόστος για τη χώρα ήταν πολύ μεγαλύτερο από 100.000 ευρώ. 

parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. ειπαμε απελπισμενοι οχι ομως να ψηφιζουμε τετοια νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντρίκος Παπανδρέου θα αποζημιωθεί από τον Καμμένο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε εναντίον του. Η ελληνική κοινωνία όμως πότε θα αποζημιωθεί για την ανήκεστο βλάβη που της επέφερε ο Καμμένος τα τελευταία 2 χρόνια, όπου δηλητηρίασε τον δημόσιο διάλογο με συνωμοσιολογίες, κραυγές, απειλές και χρυσαυγίτικους χαρακτηρισμούς, όπως προδότες, γερμανοτσολιάδες και δοσίλογοι; Πώς θα αποζημιωθεί η ελληνική κοινωνία από τις απατηλές μπαρούφες του; Ίσως η πρώτη δόση του γραμματίου του πληρώνεται με την σταδιακή διάλυση του κόμματος του και της σταδιακής εγκατάλειψης των βουλευτών των ΑΝΕΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά