Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Απόπειρα για «πλιάτσικο»

Αντιθέτως, βρήκα πιο ενδιαφέρουσα την ανακοίνωση της «σοσιαλιστικής τάσης» του ΣΥΡΙΖΑ (οι πασοκογενείς και πασοκοθρεμμένοι του κόμματος της χαράς) που με ανακοίνωσή τους προσπαθούν να συντηρήσουν την άποψη ότι «τα παιδιά της Αλλαγής» είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ:
 «Χθες (προχθές δηλαδή) συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και έρχονται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο, επίκαιρα όσο ποτέ, τα οράματα του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη (…).
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει τις ειρηνικές αξίες ενός σύγχρονου αριστερού πατριωτισμού που δεν εξαντλείται μόνο στα εθνικά θέματα. Είναι αυτονόητη η απόφασή μας να μη διεκδικούμε τίποτα από κανέναν αλλά και να μην παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν».

Κάτι σαν απόπειρα για «πλιάτσικο» μου κάνει αυτό, αλλά δεν βαριέσαι. Εδώ το ΠαΣοΚ, το κόμμα του, το είπα και χθες, απουσίαζε εντελώς από παντού…
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά