Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Είστε άξιοι της τύχης σας Ελληναράδες

Σχόλιο συμμετέχοντος σε άλλη ανάρτηση το οποίο προσυπογράφω:

"Κρίμα για τη χώρα να έχει απέναντι από το (ένα) άθλιο σύστημα ακόμα πιο άθλιους αμφισβητίες του συστήματος."
Μια χώρα στην οποία για να αντιμετωπιστεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που χρεοκόπησε, οι πολίτες της αναγορεύουν σε αμφισβητίες τον... ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή για να τους... σώσουν από τη χρεωκοπία είναι

καταδικασμένη. Αποδεικνύει ότι ΚΑΛΩΣ χρεοκόπησε διότι είναι εσαεί χρεοκοπημένη (πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά), απλά δεν το ξέρει.

Η χρεωκοπία ήταν εξ' αρχής πολιτισμική και μετά ήρθαν τα υπόλοιπα.

Είστε άξιοι της τύχης σας Ελληναράδες. Και καλά να πάθετε.

ΚΚ2-παρατηρητήριο

3 σχόλια:


  1. Εγώ δεν συνυπογράφω!!!!
    Διοτι απορώ ¨
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ:
    ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ" ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ????????
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΔΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ!!!!!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΄Η ΠΟΥ ΑΠΑΓΚΙΑΖΑΝ?????
    ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΄Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΠΡΟΩΠΙΚΑ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ,Ή ....,Ή....,Ή...????
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ???
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ???
    ΜΗΠΩΣ ΚΡΕΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ Ή ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ????
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΄Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ- ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ?????
    ΜΗΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΊΧΑΝ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ?????
    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΕΓΓΩΙΣΜΟΣ "ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΧΩ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ????? ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(κατα την ταπεινή μου γμωμη).
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ανώτεροι??? που πρέπει να τους προστατεύουν οι άλλοι κι οχι να τους αξιολογούν με τα κριτήρια που αξιολογούνται οι απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ???????????
    ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???????????
    θα μπορούσα ν΄αραδειάσω πολλά ΜΗΠΩΣ !!!!
    αλλά ειμαι ,απλός κουρασμένος άνθρωπος και ΕΛΛΗΝΑΣ ,που νυστάζω, που πρεπει να κοιμηθει για να βουτήξει ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΊ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ στα βαθειά νερά ΓΙΑ 5 ή για 10 ή 15 ευρω Ή 20 ευρώ αν είμαι τυχερος και δεν ανέχομαι να απαξιώνουν τους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ που αγαπώ ,εκτιμώ και δεν θέλω να ΤΟΥς προσβαλουν "ΔΗΘΕΝ συμπατριώτες μου" ,όπως θα έκαναν ντόπια ή αλλοδαπά αρπακτικά συνειδήσεων ή περιουσιών ατομικών ή εθνικών κ.λ.π.

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ προβληματισμένος ,θιγμένος και
    ανενταχτος για απόψε,
    μεροκαμματιάρης από το ξημέρωμα χωρίς απολαύσεις αλλά χορτασμένος από τις ντόπιες ελιές και του Μαλιακου τις γυαλιστερες με λεμόνι και ψωμί ζυμωτό.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η τελεια τοποθετηση.μπαβο στον φιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω απ την αλλη συνυπογραφω με σενα που δεν συνυπογραφεις...και εχω να τον ρωτησω αν αυτος ειναι ελληνας γιατι τοτε ειναι και αυτος αξιος τησ τυχης ΜΑΣ....Α και ξεχασε να μας πει τι προτασης εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά