Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Γράφτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης;


Σε μια από τις κλασσικές θερινές πολιτικές συζητήσεις, ένας φίλος μου επισήμανε ένα απόσπασμα από μια τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε πριν από λίγο καιρό, η οποία και με σόκαρε.
Βρήκα το σχετικό link στο ΒΗΜΑ και πράγματι σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κωνσταντίνο Ασκούνη, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει:


Η διαδικασία αξιολόγησης δεν συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με κινητικότητα, διαθεσιμότητα - πόσο μάλλον απολύσεις - αλλά ούτε και με μισθολογικές μειώσεις ή οποιαδήποτε αρνητική υπηρεσιακή μεταβολή.
Υποτίθεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στους υπουργούς που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις κι ότι κάπως διαφέρει από τους διάφορους Ντινόπουλους με τους οποίους κάθεται στο ίδιο υπουργικό τραπέζι. Υποτίθεται επίσης ότι αυτή η κυβέρνηση πιστεύει περισσότερο στην αλλαγή του δημοσίου τομέα σε σχέση με τον κρατικίστικο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτιέμαι ειλικρινά τι παραπάνω θα δήλωνε ο Στρατούλης ή ο Λαφαζάνης ως προς τη -δήθεν- αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. 

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά