Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Επαγγελματίες αντιφασίστες

Το άστρο του Δαβίδ στο πέτο του Γιάννη Μπουτάρη στην τελετή της ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ήταν η πιο ηχηρή απάντηση στη Χρυσή Αυγή - κι ας μην άνοιξε το στόμα του ο δήμαρχος.
Οι παλικαράδες με τις σβάστικες πρέπει να ξέρουν κάθε στιγμή ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε - και τι πρεσβεύουν και τι θέλουν πραγματικά. Και να έχουν τον φόβο της ηχηρής σιωπής γύρω τους...
Το άστρο του Δαβίδ ήταν ακόμη πιο ηχηρή απάντηση στους επαγγελματίες αντιφασίστες που συνέρευσαν για τον αντιχρυσαυγίτικο χαβαλέ - αγνοώντας (;) ότι τα πνευματικά δικαιώματα για τις ύβρεις και την κλωτσοπατινάδα τα έχουν κατοχυρώσει οι Παναγιώταροι και οι λοιποί λαμπροί αστέρες του Μιχαλολιάκου.
Οι «δημοκρατικοί» παλικαράδες προφανώς θεωρούν ότι ο φασισμός χτυπιέται μόνο με φασισμό - κατά το πρότυπο των προπαγανδιστών του ελληνικού στρατού στον πόλεμο της Κορέας, οι οποίοι δίδασκαν τους στρατιώτες να τραγουδούν «να πνίξουμε τους κόκκινους στο αίμα, για να μάθουν τι θα πει ελευθεριά»...

Με κλωτσιές δεν αλλάζουν τα μυαλά - και μόνο τα μυαλά μπορούν να σταματήσουν τις κλωτσιές. Αλίμονό μας αν τέτοια φαινόμενα συνεχισθούν - κι ακόμη χειρότερα αν γενικευθούν, διότι θύματα και επομένως κερδισμένοι θα είναι οι χρυσαυγίτες.
Και πολύ καλά έκανε ο κ. Μπουτάρης και μίλησε για «άκρα» - κι ακόμη καλύτερα που θύμισε στους αντιφασίστες του ψευτοτσαμπουκά ότι τους τύπους του Μιχαλολιάκου κάποιοι τους ψήφισαν. Ισως και από αντίδραση σε τέτοιου τύπου τζάμπα αντιφασιστικές μαγκιές, λέω εγώ.
Κατά τα άλλα, η δημοκρατία δεν επιτίθεται, δεν ανταποδίδει, δεν μνησικακεί, δεν εκδικείται. Η δημοκρατία μόνο αμύνεται - αλλιώς δεν είναι δημοκρατία. Αλλιώς χάνει - όπως συμβαίνει ώς τώρα με τη Χρυσή Αυγή, τα ποσοστά της οποίας ανεβαίνουν έπειτα από κάθε χτύπημα εναντίον της.
 Στ Τζανάκης-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά