Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σάλος για το εξώφυλλο της New York Post ...

Μπορεί να έχει προκληθεί παγκόσμιο σοκ από την εικόνα του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ να αποκεφαλίζεται από τζιχαντιστή, μπορεί μέχρι και το Twitter να αποφάσισε να αλλάξει την... πολιτική του για όσους δημοσιεύουν τέτοιου είδους φωτογραφίες ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα κλείνει τους λογαριασμούς όσων χρηστών αναδημοσιεύουν τα φρικιαστικά στιγμιότυπα, αυτό όμως δεν έκανε «να ιδρώσει το αυτί» των υπευθύνων της εφημερίδας New York Post.
Μια ημέρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση και παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας για σεβασμό της τραγωδίας τους η εφημερίδα της Νέας Υόρκης ακολούθησε τον δικό της δρόμο και κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδη φωτογραφία τη στιγμή που ο μαυροφορεμένος εκτελεστής έχει ακουμπήσει το μαχαίρι στο λαιμό του Φόλεϊ και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απεχθή πράξη του. Προσπαθώντας να «σώσει» το σοκαριστικό αποτέλεσμα η εφημερίδα συνοδεύει την..  φωτογραφία με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Άγριοι» (Savages).
Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με ορισμένους τηλεπαρουσιαστές να φτάνουν στο σημείο να μην αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της ΝΥP και να αποφεύγουν να το δείξουν στην τηλεοπτική κάμερα... 
zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά