Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

70αρα ψάχνει για … τεκνό !

Λοιπόν, αυτή η γυναίκα μάλλον έπιασε το νόημα της ζωής… Αφού έθαψε τον μακαρίτη, μάζεψε ότι της είχε αφήσει, έδωσε 12.500€ σε πλαστικές και ρούχα και τώρα σερφάρει στο internet για να βρει τεκνά.
Στα 73 της παρακαλώ, δέχεται προτάσεις για ραντεβού από 40χρονους, 30χρονους, ενώ της την έχει πέσει και ένας 26χρονος.

Οταν η Jane έχασε τον άντρα της πριν από τρία χρόνια, μάζεψε ό,τι της άφησε και αποφάσισε να κάνει ανοικοδόμηση… Πρώτα πήγε την Πολωνία, ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι και όταν σηκώθηκε έδειχνε αρκετά χρόνια νεότερη. Εδωσε 4.800€ για να της φτιασιδώσουν το λαιμό, έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπο και botox για να φύγουν οι ρυτίδες από την περιοχή που θα δει μόνο το τεκνό που θα πέσει στο κρεβάτι της. Μετά σήκωσε και περιποιήθηκε με τη βοήθεια του χειρούργου το στήθος της.
Υστερα γύρισε στην πατρίδα της, ξηγήθηκε με τα

παιδιά της ότι δεν ψάχνει να αντικαταστήσει τον πατέρα τους, αλλά μόνο τη διασκέδαση στο κρεβάτι.
Τέλος, αφού πέταξε τις ρόμπες και τις κιλότες, αγόρασε τα μίνι της, στρινγκ, κάλτσες φίσνετ και ψηλοτάκουνα (50 ζευγάρια αξίας 3.600 ευρώ), έφτιαξε προφίλ με τη φωτογραφία της σε dating site και μόλιε είδε ότι… περνάει ακόμα η μπογιά της, άρχισε να διαλέγει.
“Οταν λέω στον κόσμο ότι είμαι 73 νομίζουν ότι τους δουλεύω. Κάποιες φίλες μου λένε: Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να ντύνομαι όπως εσύ… Δεν έκανα τίποτε παραπάνω από αυτό που ήθελα. Δεν νοιώθω γριά. Ξόδεψα τα λεφτά για να ξανανιώσω, γιατί δεν ήθελα να μείνω στο περιθώριο”, λέει στη Daily Mail.

Οσο για τα τεκνά που της την πέφτουν; “Δεν νιώθω ότι είμαι 73 χρονών και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει αναγκαστικά να βγαίνω με άντρες της ηλικίας μου”, λέει με νόημα.
69magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά