Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν μεγαλώνει με τίποτα...

Μήνυσε εταιρεία πώλησης συσκευής επιμήκυνσης μορίου
Στα δικαστήρια θα σύρει ένας Καναδός, εταιρεία που πουλάει συσκευή επιμήκυνσης του ανδρικού μορίου. Ο άνδρας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, προσπαθούσε συνολικά πεντακόσιες ώρες να μεγαλώσει το μόριο του χρησιμοποιώντας τη συσκευή, αλλά αποτέλεσμα δεν έβλεπε.
Ξόδεψε και 762 δολάρια και αφού δεν υπήρξε βελτίωση της κατάστασης, αποφάσισε να μηνύσει την εταιρεία, διεκδικώντας αποζημίωση.
Η εταιρεία από την πλευρά της ανακοίνωσε πως χρησιμοποιεί ένα διπλό υβριδικό σύστημα στήριξης για τη μέγιστη άνεση και αξιοπιστία. Το υβριδικό κομμάτι στήριξης έχει ειδικούς ιμάντες για να κάνει πιο άνετη τη χρήση. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το προϊόν της έχει 100% επιτυχία. Σε αυτό δεν συμφωνεί ο Καναδός θεωρώντας ότι άλλα του τάξανε και προκοπή δεν είδε.
………………………….

Κανονικά μετά από 500 ώρες(!!!) αδιάκοπης μαλ..ίας θα μπορούσες να γίνεις πολιτικός στην Ελλάδα. Εκεί δεν χρειάζεται μεγάλο πουλί. Θράσος θέλει.

Προς εταιρεία κατασκευής: δεν πρέπει να φταίει το διπλό υβριδικό σύστημα στήριξης ούτε και οι ιμάντες. Ρίξτε μια ματιά στο ρουλεμάν του ντιρσιμπιτέρ και ρυθμίστε λίγο το αβάνς. Αν ακούγεται θόρυβος ελέγξτε για πειράκια.
Γνώμη μου, ε!
http://akivernitos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά