Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Που στην Ελλάδα δεν αποδοκιμάζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

3 σχόλια:

  1. Α ΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ
    Α ΡΧΟΜΑΝΗΣ
    Α ΜΕΤΡΟΕΠΗΣ
    Α ΝΕΝΤΙΜΟΣ
    Α ΧΑΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο ήταν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΑ. Η παρουσιάστρια έκοβε και ο Χασαπόπουλος με τη γνωστή μαεστρία του έραβε και επαναλάμβαναν ότι "οργανωμένοι οπαδοί του Παπανδρέου που ήρθαν από πολλές επαρχιακές πόλεις αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ".
    Επειδή ούτε οργανωμένη πήγα ούτε από επαρχιακή πόλη ήρθα, καταλαβαίνω ότι ο Χασαπόπουλος και όλη η κλίκα του Ψυχαρομπομπολαίηκου είναι σε απόγνωση.
    Για τσίπα δεν συζητάμε. Την έχουν χάσει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Εμεις δε τα απλά μέλη δεν χρησιμοποιήσαμε τη δύναμή μας, έγκαιρα, για να στείλουμε στον αγύριστο νωρίς εκείνους που στις δημοτικές και περιφ/κές ΞΕΧΑΣΑΝ τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη και πήραν τους δρόμους για καρέκλες στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο Μητσάρας πρώην Γραμματέας του Κινήματος) κλπ. Μερικοί δε γράφουν οτι τα προβλήματα του Δήμου Λαμίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λέει χρώματα!! Μωρέ τι μας λές; τι δασκαλίστηκη εξίσωση είναι αυτή Θανασάκη; Μάλιστα μοιράστηκαν στα δύο γκισέμια της ΝΔ για να είναι σίγουροι. Όχι θα καθίσουν στο Κίνημα. Ψιλά γράμματα. Σημ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ περιφερόμενους καιροσκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά