Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η φύση εκδικείται

Δεν της βγήκε σε καλό της κυρίας Ραχήλ «βρείτε μου κάγκελα να τα πηδήσω μαζί με τη Ζωή τη φίλη μου» Μακρή, να τα βάλει με ορισμένα - αλλά τόσο διαφορετικά - είδη της κομματικής πανίδας. Η... έμπνευσή της να αναφερθεί σε μια σειρά από «είδη» όπως η φάλαινα όρκα, ο γυμνοσάλιαγκας αλλά και δίποδα θηλαστικά όπως «ο τρελός του Αιγίου» ή «η ερωμένη αεροσυνοδός» τα οποία εμφιλοχωρούν στο κόμμα «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες», εξαγρίωσαν τον πρόεδρο Πάνο, ο οποίος τη στέλνει (προς διαγραφή;) στο Πειθαρχικό.
Το γεγονός από μόνο του υπογραμμίζει την ανάγκη να ρίξουμε μια επιπλέον ματιά σε αυτό το κόμμα, για την ακρίβεια στον... θαυμαστό κόσμο του κόμματος. Με όλο τον σεβασμό που με διακρίνει απέναντι στον πρόεδρο (χα!) θα προσθέσω και κάτι ακόμη - μια προχθεσινή ενέργεια της Ραχήλ, η οποία με κατευθύνει να πιστέψω ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία.  
Αν και οι καταγγελίες που προανέφερα μοιάζουν να είναι αποτέλεσμα διαφόρων ατάκτως ερριμμένων που έχει στο μυαλό της, η πρωτοβουλία της να προσφύγει προχθές στη... ΓΑΔΑ (με αναφορά του αστυφύλακα-συνοδού της) και να ζητήσει για λογαριασμό της αυξημένα μέτρα ασφαλείας (να τρελαίνεσαι μιλάμε), αυτομάτως ορίζει την κατάσταση ως σοβαρή. Ή ως φαιδρή - διαλέγετε και παίρνετε.
Κατά το σχετικό έγγραφο αίτημα (το οποίο φυσικά διαθέτω), η λατρεμένη Ραχήλ δέχθηκε απειλές μέσω Διαδικτύου κατά της ζωής της, και κατά της ζωής του συντρόφου της, τόσο από τον «τρελό του Αιγίου» όσο και από το... μισό ζωικό βασίλειο (όρκες, γυμνοσάλιαγκες κ.λπ.), τους οποίους και κατονομάζει και αιτείται από την ΕΛ.ΑΣ. να πράξει το αυτονόητο για μια μητέρα του Εθνους: να την προφυλάξει.
Συνηγορώ ανεπιφύλακτα! Στρατό ολόκληρο να της δώσουν της γυναίκας. Να πάθει κάτι αυτό το κελεπούρι; Ε, όχι!
(Αλλά τι κόμμα κι αυτό, ε; Περιβόλι...) 
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά