Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αποθέωση Παπανδρέου, άγρια γιούχα σε Βενιζέλο

Περισσότερα εδώ και εδώ.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΕΔΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΝ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:13
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ;
    ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΚΑΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί ήταν "Τζιχαντιστές", επικίνδυνοι βλάκες ή συνένοχοι ;;;
    Αν το δουν οι ξένοι έξω, υπάρχει περίπτωση να πουν... Αντέχουν κι άλλο, "σκίστε τους" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν ειχε πολιτική αξιοπρέπεια ο Γιωργάκης το πρωτο πράγμα που έπρεπε να κάνει στην αρχη τις ομιλίας του ήταν να αποδοκιμάσει έντονα τους αυτούς που φώναζαν, ανεξαρτήτως το τι εστι Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την προδοσια κατα του Παπανδρεου ρωτηστε μπομπολα, ψυχαρη, βαρδινογιαννη, λατση, εφοπλιστες, τραπεζιτες με πρωτον τον γεροκοστοπουλο. Αυτοι γνωριζουν τι συνεβη και τι ακολουθησε μετα με τις τραπεζες, ποιοι τις πηραν, εναντι ποσο τις πηραν? Τον νομο για τα μμε? Τον φορο στις διαφιμησεις? Το 1δις 300 εκατ προστιμο για παρανομη εισαγωγη πετρελαιου σε λατση και βαρδινογιαννη? Τα πακετα που μαυτα ζουμε ακομα των 280 δις απο ε.ε και δντ, την διαυγεια, την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση, το open gav, τους οικονομικους εισαγγελεις, την ειδικη οικονομικη αστυνομια. Λοιπον σαυτη τη χωρα δεν ηθελαν ν αλλαξει τιποτα ουτε οι οικομικοι μεγαλοι παραγοντες, αλλα ουτε ολες οι παραγωγικες ταξεις. Γι αυτο επρεπε να μην ειναι πρωθυπουργος ο Γιωργος Παπανδρεου. Για την ευρωπη δε κοκκινο πανι ο σοσιαληστης Παπανδρεου. Ουσιαστικα με το δημοφηφισμα εθετε τερμα στην τροικα, ελεγε τους ευρωπαιους ως εδω και μη παρεκει και αρχιζε ο πολιτης της ευρωπης να μπαινει στο παιχνιδι, πραγμα αδυανοητο για τους ηγετες της ευρωπης. Ποιος ο Παπανδρεου? Τωρα ριξτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα τα παραπανω ειναι αυτα που ειπαν οι Γιουνκερ και ο Τρισσε σε συνεντευξεις τους. Γι το πως και το γιατι επεσε ο Παπανδρεου. Αλλα εδω μουγκα, μουγκα. Αναφερθηκε τι επραξε ο βενιζελος και ο Σαμαρας με Σαρκοζι κυριως με εντολη μερκελ. Συμφωνω απολυτα με τον 7:23 Ειναι κι αλλα που δεν συμπεριελαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Εμεις δε τα απλά μέλη δεν χρησιμοποιήσαμε τη δύναμή μας, έγκαιρα, για να στείλουμε στον αγύριστο νωρίς εκείνους που στις δημοτικές και περιφ/κές ΞΕΧΑΣΑΝ τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη και πήραν τους δρόμους για καρέκλες στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο Μητσάρας πρώην Γραμματέας του Κινήματος) κλπ. Μερικοί δε γράφουν οτι τα προβλήματα του Δήμου Λαμίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λέει χρώματα!! Μωρέ τι μας λές; τι δασκαλίστiκη εξίσωση είναι αυτή Θανασάκη; Μάλιστα μοιράστηκαν στα δύο γκισέμια της ΝΔ για να είναι σίγουροι. Όχι θα καθίσουν στο Κίνημα. Ψιλά γράμματα. Σημ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ περιφερόμενους καιροσκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά