Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κάντε γρήγορα να τους προλάβουμε

Οι Σκοπιανοί λένε τώρα ότι βρήκαν τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου ακολουθώντας ένα …αστέρι!
Μια διεθνής ομάδα ειδικών με επικεφαλής έναν "ανεξάρτητο" Κροάτη αρχαιολόγο, ονόματι Ντομαγκίο Νίκολιτς, πραγματοποιεί έρευνες με χρήματα του υπουργείου Πολιτισμού της ΠΓΔΜ στην τοποθεσία Οβτσε Πόλε.
Η εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski Vesnik αναφέρει ότι η ομάδα αναζητεί τον τάφο του Μακεδόνα στρατηλάτη οδηγούμενη από τον αστερισμό της Κασσιόπης, όπως δηλαδή έκαναν οι τρεις μάγοι για να βρουν τον Ιησού στη Βηθλεέμ.
“Ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας έχει γεννηθεί στο Οβτσε Πόλε και εκεί βρίσκεται και ο τάφος του, ο οποίος καλύφθηκε εσκεμμένα”, δήλωσε ο Κροάτης ερευνητής.
Ο Σβέτοζαρ Στογιάνοβιτς, εν αποστρατεία συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αποδομεί με τρόπο κυνικό το όνειρο των Σκοπιανών.
“Παιδιά ηρεμήστε. Η μεγάλη λίθινη η οποία εικάζεται ότι είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σκυρόδεμα που κατασκευάστηκε πριν από 38 χρόνια από ειδικούς της εταιρείας Yugogas, οι οποίοι από κοινού με τον στρατό διεξήγαγαν έρευνες σε αυτή την περιοχή για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου. Θυμάμαι πως κάποιος από τους ειδικούς μου ανέφερε ότι στην κορυφή τοποθέτησαν μια ένδειξη με λατινικούς χαρακτήρες SE, Νοτιοανατολική δηλαδή, ώστε να γνωρίζουν αργότερα προς ποια κατεύθυνση έσκαψαν για τις έρευνες.”
………………………….
Ρε ποιο σκυρόδεμα και μαλακίες; Αποκλείεται δηλαδή πριν 38 χρόνια να σηκώθηκε από τον τάφο ο Μεγαλέξανδρος και να πήγε να ξαπλώσει αλλού;
Που τα πουλάτε αυτά ρε;
Εδώ ακολούθησαν αστέρι σου λένε οι άνθρωποι! Δεν ακούτε;;;

Όπου να ‘ναι αναμένεται στο Οβτσε Πόλε και η άφιξη των τριών σύγχρονων μάγων οι οποίοι εντός πολυτελέστατης συσκευασίας θα μεταφέρουν στον αρχαιολόγο τα @@@ μας.
Αυτός με τη σειρά του θα τα θάψει και σε 38 χρόνια οι επόμενοι αρχαιολόγοι να αποφανθούν ότι είναι από τη μάχη στα Γαυγάμηλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά