Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπουτάρης, η Ρένα και ο Λάκης

Όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης οργίζεται ουδείς μπορεί να ξεφύγει από τα βέλη του. Φαινόταν οργισμένος για τη μαθητική παρέλαση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για τρεις λόγους: Πρώτον, επειδή είναι σταθερά αντίθετος με τις μαθητικές παρελάσεις («επί εποχής Μεταξά γίνονταν και κακώς συνεχίζονται» λέει), δεύτερον, επειδή κατά τη διάρκεια της παρέλασης οι αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν την Τσιμισκή, επιβάλλοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ματαίως φώναζε στα ΜΑΤ «ρε παιδιά, αφού δεν αφήνετε τον κόσμο να περάσει, ποιος θα δει την παρέλαση;», πλην όμως, όπως έλεγε, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Και τρίτον, ήταν οργισμένος και για τη στρατιωτική παρέλαση: «Σε όλον τον κόσμο πραγματοποιούνται παρελάσεις για τις επετείους της απελευθέρωσης ή της λήξης του πολέμου. Εμείς εδώ κάνουμε παρελάσεις επειδή άρχισε ο πόλεμος» έλεγε. Ετσι αποφάσισε να κάνει μία δική του εορτή που δεν έχει σχέση ούτε με παρελάσεις, ούτε με δοξολογίες, ούτε με πολέμους. Στις 30 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Η οργή του όμως για τις παρελάσεις επεκτάθηκε γρήγορα και στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Θυμάστε ότι όταν εξελέγη πόσες προσδοκίες νόμιζε πως θα είχε για την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Αυτά ανήκουν για τον κ. Μπουτάρη στο παρελθόν, αφού η κυρία Δούρου έδειξε ήδη δείγματα γραφής: «Κάνει... ανοησίες» (σ.σ. χρησιμοποίησε μία πιο... μοδάτη φράση). Και συμπλήρωσε: «Αυτή η ιστορία με τα σκουπίδια παρατράβηξε. Κάνει ανοησίες, αφού υπάρχει ένας περιφερειακός σχεδιασμός, τώρα τι θέλει να κάνει; Στην ουσία κάνει ό,τι θέλει...».
Από τα «σκάγια» του κ. Μπουτάρη δεν γλίτωσε ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκει. Κάνει υπερβολές. Θέλει συνεχώς να παίζει τον εισαγγελέα. Τα έχει μπερδέψει νομίζω. Θα του έλεγα: Αφού δεν σου αρέσουν οι πολιτικοί και η πολιτική, γιατί δεν δοκιμάσεις να την αλλάξεις; Κατέβα στην πολιτική να δούμε τι μπορείς να αλλάξεις».
BHMAτοδότης

2 σχόλια:

  1. O k.Μπουταρης ειναι απο τα λιγα υγεια πολιτικα μυαλα στο τοπο μας που λεει τη σκαφη σκαφη και τα συκα συκα. Οι μαθητικες παρελασεις, καταλοιπα ολοκληρωτικων καθεστοτων και βυζαντινων ιερομενων, που διεκδικουν παντα και την πρωτη θεση στα ανυψωμενα παταρια, πρεπει να καταργηθουν. Ειναι αναχρονισμος, δεν ταιριαζουν στο πνευμα των καιρων μας! Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -OI ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:
    Η ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΠ...,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ (Π.Χ. ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΄Η ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ).
    -ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ,
    α)ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ
    β)ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ "ΤΗΣ τιμής που απονέμει" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ: ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΔΕΞΙΑ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΔΡΑΓΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΙ
    -ΟΧΙ- ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ(ΕΊΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ),
    ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ(ανεξαρτήτως αν γνωρίζουν το σκοπό ή όχι της παρουσίας τους εκεί).
    -ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΟΛΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ "ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ" ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ.
    -ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    -ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΗΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΡΙΝ 35 ΈΤΗ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ, ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ:1)ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥς ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 2) ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ,(αφού ούτε μια μέρα φροντιστήριο δεν χρειάστηκε για να περάσω σε δύσκολη πανεπιστημιακή σχολή), ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    -Υ.Γ. :ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ Ο "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ" ΜΑΛΛΟΝ !!!!!!!, Ή "ΑΠΟ ΦΟΒΟ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΑΠ΄ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ.
    -ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΒΙΟΝΙΚΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΤΑΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

    "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ"!!!!!!!!!

    Ο -256- ΓΙ ΑΠΌΨΕ!!!
    -ΑΝωΝυΜοΣ-ΕΠωΝυΜοΣ -
    από ιδεολογία.
    "ΠαΡ. ΠαΡ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά