Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί δεν αναλαμβάνει ο Βαρουφάκης επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνουμε;

«Αν εκλεγεί μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει μία περίοδος έντασης με την Ευρώπη, η οποία θα καταλήξει σε μία συμφωνία», εκτίμησε ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.  Όπως είπε, η Ελλάδα βρίσκεται σε μία τριπλή πτώχευση, η οποία εξελίσσεται εδώ και πέντε χρόνια, χωρίς να αλλάζει τίποτα. Αυτή τη στιγμή, για να πορευθούμε σε μία συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, πρέπει να αποφανθεί ο ελληνικός λαός», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης. Παράλληλα, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του
Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας ότι το μεγάλο κακούργημα βαραίνει την κυβέρνησή του και, ιδίως, τον κ. Παπακωνσταντίνου. Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή, πρέπει να υπάρχει μία λεπτή κόκκινη γραμμή, που η ελληνική κυβέρνηση, όποια κι αν είναι, θα πει στη Γερμανία ότι δεν θα την περάσει».Epikairo: Προτείνουμε στον περισπούδαστο Βαρουφάκη να αφήσει τις Η.Π.Α. και το skype και να έρθει να αναλάβει επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές και να πάει στην Μέρκελ να θέσει εκεί  τις κόκκινες γραμμές του και να φέρει αυτός τα 230 δις που έφεραν οι "κακούργοι" Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου.Αρκετά πια με την ανέξοδη κριτική, αν δεν υπήρχε ο "κακούργος" Παπανδρέου δεν θα είχε ο κάθε Βαρουφάκης την άνεση να μιλά αφ' υψηλού για οικονομική πολιτική. Ας γυρίσει λοιπόν από το εξωτερικό και να βοηθήσει την χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να εφαρμόσει το "δόγμα Βαρουφάκη"¨και όχι το επάρατο "δόγμα Παπακωνσταντίνου"..
epikairo.gr

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ειστε αφελείς. Και εγώ το παίζω αριστερός απο την ασφάλεια και τον παχυλό μισθό του Πανεπιστημίου του ΤEXAS των Η.Π.Α.
    Δεν είναι καθόλου βλάκας, απλώς εμας θεωρεί βλάκες. Πως γίνεται όλοι αυτοί οι ΄΄ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ΄΄ να σπουδάζουν στις Η.Π.Α. η Αγγλία που αποτελουν το βασίλειο του καπιταλισμού,να εργάζονται εκεί και να ζουν πλουσιοπάροχα και να έρχονται εδώ να μας λένε μπαρούφες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ??????
    ---------------------------
    ΄Αντε έλληνες ξεκινείστε να τραβάτε περισσότερο κουπί,γιατί έτσι όπως τα λέει πέρα απ΄τον Ατλαντικό ,βουλιάζουμε,κι αυτός θάναι μακριά,πολύ μακριά για να μας σώσει!!!
    Εγώ ήδη άρχισα πάλι να φοβάμαι με
    όσα "καλά" διαβάζω!!!κι απορώ γιατί επιπλέουμε ακόμη,όταν οι άλλοι μας βλέπουν να έχουμε πιάσει πάτο,περίεργο!!!θαύμα!!!
    δεν ξέρω,ξέρω μόνο ότι η εκλοφοβία, απ΄όπου κι αν προέρχεται,με φοβίζει!!!! ένα σωσίβιο και γρήγορααα!!!
    ---------------------------
    οraison

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά