Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Όχι άλλοι ηθοποιοί, μοντέλες, κομματόσκυλα, τηλεπερσόνες!

Η κάλπη είναι σαν τη γκαστρωμένη γυναίκα πριν βγουν τα υπερηχογραφήματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει, ποιοι θα είναι δηλαδή οι αντιπρόσωποι του λαού.
Έτσι, λοιπόν δεν ξέρουμε και ποιοι θα εκλεγούν στις 25 Ιανουαρίου. Αν θα είναι ικανοί, μορφωμένοι, αξιοπρεπείς, δουλευταράδες ή άξιοι και με «γαλόνια» στην πραγματική ζωή.
Ο λαός αποφασίζει, και αυτός με την ψήφο του θα φέρει αυτούς που θέλει στο Κοινοβούλιο.
Εκτός από ορισμένες «καραμπόλες» από τις οποίες πολλές φορές προκύπτουν τερατουργήματα.
Όμως, τα τελευταία 2,5 χρόνια όλοι συμφωνούν ότι η Βουλή που διαλύθηκε χθες ήταν ό,τι χειρότερο είχε να επιδείξει η μεταπολίτευση. Τέτοια υποβάθμιση της Δημοκρατίας δεν έχουν ξαναδεί ούτε παλαίμαχοι πολιτικοί, ούτε δημοσιογράφοι με δεκαετίες στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ. Με αποκλειστική ευθύνη συγκεκριμένων βουλευτών που προσέβαλαν με τον χειρότερο τρόπο το δημοκρατικό πολίτευμα.
Διότι μπορεί ο κόσμος να βρίζει και να
μουτζώνει το κτίριο της ελληνικής Βουλής, όμως, η Δημοκρατία είναι πάνω απ' όλα και οι βουλευτές οφείλουν να σέβονται τους θεσμούς. Αλλιώς να πάνε σπίτι τους...
Και τι δεν είδαμε όλον αυτόν τον καιρό. Γελοιότητες, μαγκιές, προκλητικά σχόλια, βρίσιμο, παρ' ολίγον ξυλοδαρμοί, ειρωνεία, σχόλια επιπέδου...Τρούμπας, παρέες καταγωγίων.
Δεν είναι μόνον οι Χρυσαυγίτες. Τους ψευτόμαγκες, φασίστες που χαιρετούν με υψωμένο το χέρι, τους πραγματικούς εχθρούς της Δημοκρατίας τους περιμέναμε. Ο ακροδεξιός εσμός του Μιχαλολιάκου με τους «μπράβους» που έγιναν βουλευτές ήταν σε όλους γνωστό ότι θα έκαναν το σόου τους, μέχρι που πήγαν φυλακή.
Η προσβολή του πολιτεύματος με την παρουσία τους ας προβληματίσει όσους τους ψήφισαν και ας μην το επαναλάβουν σε 25 μέρες.

Αλλά και από τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου είδαμε βουλευτές να ευτελίζουν το κοινοβούλιο και να προσβάλλουν την αισθητική μας.
Σαλταδόροι και σουλατσαδόροι, ψεκασμένοι, φαντασιόπληκτοι, πολιτικά νούμερα που έστησαν σόου για να παίξουν στα δελτία των 8 και να γίνουν γνωστοί, κουρελαρίες και της Αριστεράς και της Δεξιάς που παρέδωσαν μαθήματα ανοησίας, σαχλογκόμενες που πέρασαν τη Βουλή για πασαρέλα και ντύνονταν ή κουρεύονταν προκλητικά για να κερδίσουν μια φωτογραφία και μια λεζάντα στα παραπολιτικά των εφημερίδων.
Τόσες και τόσες ιστορίες τσακωμών στα όρια της αθλιότητας.
Απειλές για κρεμάλες, για λιντσαρίσματα, ειδικά δικαστήρια, για ραντεβού στα γουναράδικα. Βρισιές, χυδαιότητες, πολιτική αλητεία σε ύψιστο βαθμό.

Ο καθένας από εμάς έχει στο μυαλό κι ένα περιστατικό, κι έναν βουλευτή που εξευτέλισε το Κοινοβούλιο και απέδειξε πόσο λίγος είναι.
Μόνο μια βόλτα στους διαδρόμους της Βουλής και θα καταλάβαινε κανείς γιατί επίπεδο μιλάμε.
Βουλευτές που ντύνονται λες και πάνε στο γήπεδο, που βρομάνε λες και δεν έχουν σαπούνι να πλυθούν αν και παίρνουν ένα πολύ καλό μισθό. Κουτσομπόλες και κουτσομπόληδες του χαβαλέ που υπηρετούν τη δημοκρατία λες και είναι στο καφενείο και παίζουν πρέφα.

Τέτοια κατάντια δεν περιμέναμε και ίσως ήταν μεγάλη ανακούφιση η διάλυση αυτής της Βουλής.
Όμως, όλα αυτά το νούμερα που έγιναν βουλευτές και προσβάλλουν και τους υπόλοιπους άξιους και εργατικούς συναδέλφους τους, κάποιους τους έβαλε στα ψηφοδέλτια. Κάποιος τους επέλεξε για τις λίστες και το κυριότερο, κάποιος τους έδωσε δύναμη. Αθροίστηκαν ψήφοι και μπήκαν στη Βουλή όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες της πολιτικής.

Η πρώτη ευθύνη, λοιπόν, ανήκει στους πολιτικούς αρχηγούς και στους υπεύθυνους για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Βεβαίως και στα κόμματα που πιέζουν πολλές φορές για να είναι υποψήφιοι ακόμη και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.
Τη δεύτερη και βασικότερη ευθύνη όμως, την έχει ο ελληνικός λαός που ψηφίζει.

Έχουμε τώρα μια χρυσή ευκαιρία να πετάξουμε έξω από το πολιτικό σύστημα όλα τα «μπουμπούκια» που θέλουν να υπηρετήσουν την πάρτη τους κι όχι την Ελλάδα. Ας καταψηφιστούν όλοι εκείνοι οι άθλιοι, ας επιλεγούν άξιοι επαγγελματίες, που έχουν δουλειές και δεν είναι ανεπάγγελτοι.
Πολιτικά παρτάλια θα υπάρχουν πάντα, αλλά τουλάχιστον ας περιορίσουμε τη ζημιά, ας απομονωθούν και ας γίνουν μια πολύ μικρή μειοψηφία όσοι θα προσβάλλουν με την παρουσία τους και μόνο το Κοινοβούλιο.

Όχι άλλους ηθοποιούς λοιπόν. Όχι άλλες μοντέλες, χαζογκόμενες, τηλεπερσόνες. Όχι άλλα κομματόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
Για να δούμε, θα υπάρξουν και χειρότερα απ' όσα είδαμε από το 2012 ή έχουμε πάρει το μάθημά μας;



antinews

4 σχόλια:

  1. Ξεχασε ο σχολιαστης του συνδικαλιστες της εποχης '' ...Τα δικαια αιτηματα των εργαζομενων...'' του πολιτικους αρχηγους και υπουργους που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο στη ζωη τους, του φυτευτους των μεγαλων συμφαιροντων κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν είχε εκλεγει η Καϊλή και η άλλη η Ράπτη,ολα τα βρωμοκάναλα και οι δημοσιογραφίσκοι,τις καλουσαν ,για να μας δείξουν τα ..κάλη τους,τον κάλο στο μυαλό τους ουσιαστικά.
    Τέτοοια κατάντια απο τις οργανώσεις που τις είχαν προτείνει!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι επειδή οι "Ρουβίτσες" που ψηφίζουν είναι πολλές μα πάρα πολλές,ακούστε τι έγραψε φέτος στο γράμμα της μια νεοφώτιστη Ρουβίτσα: "Θεέ μου , καλέ μου Θεούλη κι εσύ ΄Αγιε μου Βασίλη, δώστε μου τη χαρά να δώ τον Σάκη στη Βουλή του χρόνου,κι εγώ θα έρχομαι κάθε Κυριακή στην εκκλησία"
    --------------------------------
    Κι επειδή οι ψήφοι χρειάζεται να είναι πολλές για να προλάβουν τον αντίπαλλο να μην κόψει το νήμα πρώτος,λέτε να τον σκεφτούν και να βγεί αληθινή η επιθυμία της Ρουβίτσας και της σιτεμένης της φίλης μου της Ρίτσας!!!
    Μπορεί ποιός ξέρει???
    Αλλωστε η ετοιμόλογη και με σαφήνεια ΔΙΑΤΥΠΩΜΈΝΗ απάντηση-θέση του ΣΑΚΗ στο Μέγαρο Μουσικής,μου έδωσε την εντύπωση στομφώδους πολιτικής απάντησης-θέσης σε μιά διατυπωμένη με αγανάκτηση και έχουσα πίκρα πολιτικής ερώτησης θέση!!!
    ????????????????
    Λέτε να τους δούμε και τους δύο τους στην επόμενη Βουλή??
    --------------------------------
    -Ετσι για να βγεί το μάτι του οποιουδήποτε "κακοχαρακτηριστή" μέλλοντος υποψηφίου βουλευτή, που δεν θα πατήσει του χρόνου το χαλί μες στη ΒΟΥΛΉ, αφού θα του το τραβήξουν την ύστερη στιγμή κάτω απ΄τα πόδια με ζήλο και ορμή Διονυσιακή, ο Σάκης με την Χρυσούλα τη Διαβάτη τη Σεμνή,που ούτε ένα βραβείο ήθελε να καταδεχθεί και μας συγκίνησε πολύ-πολύ ως τραγωδός μας επική!!!
    όχι όμως όπως ο Σάκης στης Επιδαύρου τη σκηνή!!!

    "ατάλαντος"
    και
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΧΑΙΚΑΛΗΣ-ΓΚΛΕΤΣΟΣ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά