Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ντανιέλ Κον Μπεντίτ: Ο Καμμένος είναι ομοφοβικός, αντισημίτης και ρατσιστής

«Ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο, ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων. «Ακραία εθνικιστικό» χαρακτηρίζει το κόμμα των ΑΝΕΛ
Με σκληρή γλώσσα μιλά για τον Πάνο Καμμένο, τους Ανεξάρτητους Ελληνες αλλά και για την κυβερνητική συμμαχία μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στην εφημερίδα Liberation.
«Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» λέει ο πρωτεργάτης του Μάη του '68 για τον Πάνο Καμμένο στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation και τονίζει ότι
«είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους».
«Το κόμμα του, είναι ακραία εθνικιστικό» λέει για τους ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι που το κόμμα αποτελείται από «ξενοφοβικούς και ρατσιστές». Αναφερόμενος στις πληροφορίες περί ανάθεσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στους ΑΝΕΛ, σχολίασε ότι αυτό «θα σημάνει μια τεράστια αναβίωση της διαφθοράς μέσω των συμβολαίων των εξοπλισμών. Δεν μπορώ να δω σε τι αυτό θα αποτελέσει ανανέωση, αφού είναι μέσα στο πλαίσιο του παραδοσιακού κλασικού ελληνικού εθνικισμού».
Ο Κον Μπεντίτ χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως «σκάνδαλο», «παρά φύσει» και ως «παιχνίδι με τη φωτιά».
thetoc.gr

3 σχόλια:

  1. Είπε τέτοια πράγματα ο κον μπετίτ!!!!
    Ε, να μη φάμε το μεσημέρι....
    Είναι καλό να κάνουμε σημαία ότι λέει κάθε τυχαίος Ευρωφλώρος;;;
    Έλεος, πονάμε αρκετοί από μας από τα αποτελέσματα της Κυριακής, αλλά αν είμαστε πραγματικοί δημοκράτες και σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας πρέπει να αφήσουμε την νέα κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει να κάνει και να την κρίνουμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία.
    Πρέπει να σεβαστούμε τους 135.000 ψηφοφόρους που ψήφισαν Βαρουφάκη, γιατί πρέπει να σεβαστούμε και τους 117.000 που ψήφισαν Γκλέτσο, όπως σεβασμό απαιτούν οι 150.000 που ψήφισαν ΓΑΠ και μόνο οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι και χαοτικές!!!!
    Αν και ξέρω ότι η "αφρόκρεμα" των Ελλήνων, το υψηλότατο IQ, οι περισσότερο δημοκράτες, και οι πιο "σωστοί" πολίτες τυγχάνει να είναι περίπου 150.000 και εντελώς κατα τύχη να ψηφίζουν ΓΑΠ, οι υπόλοιποι ψηφοφόροι είναι βλάκες, λαϊκιστές, φασίστες, καμμένοι, αχάριστοι και βάρβαροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:08
    ψηφοφοροσ γκλετσου ;
    κατασταση προχωρημενη
    η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:39
    Δεν είμαι ο 10:08, συμφωνώ με ΟΛΑ όσα αναφέρει γιατί πράγματι η δημοκρατία πρέπει να λειτουργεί έτσι. Δεν συμφωνώ με κάποιους που ψήφισαν διαφορετικό κόμα από μένα, γιατί η δική μου επιλογή είναι ''καλύτερη'', αλλά το δέχομαι...Αλοίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι και όλοι είχαμε τις ίδιες απόψεις...
    Μετά από την ΄΄εισαγωγή'' θα σου απαντήσω οτι πράγματι η ηλιθιότητα είναι αήττητη...και πράγματι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...γιατί η περίπτωσή σου είναι αγιάτρευτη...απ' όσα έγραψε ο 10:08, έβγαλες το συμπέρασμα οτι ψήφισε Γκλέτσο...έχετε κι άλλους τέτοιους στο σόϊ σου;;; για να σας καμαρώνουν, όχι για κάτι άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά