Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Την πούτσισες !

Τυπάκος, περικυκλωμένος από άγριους ιθαγενείς, μέσα στην καρδιά της ζούγκλας, μονολογεί:
"Την πούτσισα!"
Τότε ακούει μια φωνή από το υπερπέραν:
"ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΚΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ"
Ο τυπάκος, σαστισμένος, αρπάζει ένα ακόντιο, ξεχωρίζει τον αρχηγό και του καρφώνει το ακόντιο στην καρδιά, όταν
ξανακούει τη φωνή να λέει:
"ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ!!!"
Οποιαδήποτε ομοιότητα με τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας τα τελευταία 24ωρα, ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
Β.Κ.-παρατηρητήριο

4 σχόλια:

  1. Αφιερωμένο εξαιρετικά στο παρατηρητήριο των ...προδοτών.

    Είχαν συνηθίσει σε κυβερνήσεις οσφυοκαμπτών
    H έκπληξη των στελεχών της ΕΕ εξηγείται με ένα μόνο τρόπο. Τόσα χρόνια είχανε απέναντί τους εθελόδουλες κυβερνήσεις που σκύβανε το κεφάλι, τα ξεπουλούσαν όλα, έλεγαν σε όλα ναι και αυτό το ονόμαζαν ισότιμη σχέση κρατών μελών ή και "διαπραγμάτευση". Έτσι σήμερα η αυτονόητη στάση κυρίαρχου κράτους και κυβέρνησης που εκφράζει τον κυρίαρχο λαό, προκαλεί θυμό, οργή και εκδηλώνει αυτό που πραγματικά είναι ο καθένας: επιβήτορες αυτού του τόπου, όργανα μιας αυταρχικής ευρωπαϊκής ελίτ, συμφερόντων που θεωρούν την Ελλάδα...
    κανονικότατο προτεκτοράτο. Από κοντά και όλα τα ντόπια σκουλήκια που μόνο να γλείφουν ξέρουν, που τρέμουν στην ιδέα της χειραφέτησης αυτού του λαού από τα αφεντικά τους. Τώρα ξεσκεπάζεται το πραγματικό πρόσωπο της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Σουλτς, του Ντάϊσελμπλουμ, τώρα τα αρπακτικά δείχνουν τα δόντια και πέφτουν οι μάσκες και τα προσωπεία που τους κρατούσαν μπροστά τα ντόπια τσιράκια τους.

    Ο υπερήφανος Ελληνικός Λαός, ο μικρόσωμος αυτός γίγαντας, ορθώνει το ανάστημά του, είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από τα πρόσωπα της ελληνικής κυβέρνησης και τους οπλίζει με δύναμη, με ψυχή και με επιχειρήματα.
    Ζούμε σίγουρα κάτι συναρπαστικό, κάτι μοναδικό και είμαστε οι πρωταγωνιστές μιας νέας σελίδας στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, που πάνω πάνω θα γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά μας. Ελπίζουμε οτι θα συνεχίσουμε σε αυτό τον υπερήφανο δρόμο, που είναι ο μοναδικός προς τη νίκη και την ελευθερία.

    Σήμερα θα μπορούσε ένας σκηνοθέτης να κινηματογραφήσει το σύγχρονο Θωρηκτό Ποτέμκιν, με το φτωχό και κουρασμένο λαό μας στη θέση εκείνων των γιγαντόσωμων ναυτών που εξεγέρθηκαν και κυβέρνησαν το πλοίο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ
    ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν απ' όλα τα παραπάνω 5:18 σου έμεινε το τελευταίο για σχόλια.... σημαίνει οτι όλα τα υπόλοιπα τα δέχεσαι, τα ασπάζεσαι, συμφωνείς δηλαδή οτι έτσι ήταν τα πράγματα...μπράβο, κάτι είναι κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΕΝΑΝ ΝΕΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ? ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ?
    ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ,ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΑΝΕ,ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΒΟΥΛΙΜΑΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.
    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ.
    0Π0ΤΕ:
    "ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ"???
    ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΠώΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΞΕΝΙΚΟΥΣ(π.χ τους Βασιλείς) ΗΓΕΤΕΣ ,ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟύ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ(καλήν ώρα!!!).
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΆΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗ-ΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΌΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΔΥΝΑΤΟ,ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟ,ΦΙΛΟΠΟΝΟ,ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ!!!
    ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ,ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ!!!
    ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ,ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ(ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ),ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ!!!
    ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ Τ΄ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΙ!!!

    ΣΉΜΕΡΑ Παρασκευή και 13,
    είναι πνιχτή,βουβή,χωρίς ψυχή
    του Αιγωλιού σας η φωνή,που σας είπα,δεν θα σταματησει να λαλεί!!!

    "καλό συλλογισμό!!!
    όσο ακόμα νιώθουμε λευτεροι"

    (ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά