Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Είναι «χολοσκασμένος» και …το δείχνει


? ???????? ??????????? ????????? ????????? ???? ?? ?????????? ????? ???? ??? ???????? ??? ?????????????? ??? ?????, ??? ????????? 18 ????????? 2011.  ???-???/?????? ?????????? ???-???/???-???/?????? ??????????

 Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που δεν συγχωρεί όχι μόνο τον Γιώργο Παπανδρέου που ίδρυσε το δικό του κόμμα, με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις, αλλά και όσους τον ακολούθησαν σε αυτό.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που από εκεί που μιλούσε χθες για τις επικείμενες εκλογές, για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για την διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνει στο εξής, θυμήθηκε ότι βρισκόταν στην Χαλκίδα και άρχισε να ‘πυροβολεί’ τον Συμεών Κεδίκογλου.
«Εδώ υπήρχε ένας φίλος και σύντροφος που τον τιμήσατε με την ψήφο σας και τον τίμησα και εγώ κάνοντάς τον μέλος της κυβέρνησης», είπε χωρίς να

κατονομάσει τον υποψήφιο Ευβοίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών πλέον, «και τώρα κάποιοι υπονομεύουν ανοιχτά την παράταξη».
Διότι, ως γνωστόν, έτσι και σε …τιμήσει με υπουργική θέση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρέπει προφανώς να του αφιερώσεις την πολιτική σου καριέρα…
Το χειρότερο όμως ήταν ότι υπαινίχθηκε πως όλα γίνονται για να βοηθηθεί η ΝΔ. «Λυπάμαι όταν βλέπω σχόλια ότι μπορεί ο αντικειμενικός σκοπός να είναι να πάρουμε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσουμε τη ΝΔ», είπε.
Ήθελα να ήξερα, δεν του είπε κανείς πως αν βλέπει σχόλια περί βοήθειας στη ΝΔ, πιθανότατα αναφέρονται στην δική του συγκυβέρνηση μαζί της;

 http://www.matrix24.gr/

1 σχόλιο:

  1. Κι ομως οι γερμανοι βοηθαν!!

    Αν εχει να παρουσιασει καποιος ενα σοβαρο επενδητικο νεοτεριστικο προγραμμα φιλοι μου, π.χ. επεξεργασια των φυλλων της ελιας, τα οποια μετα το κλαδεμα τα τσουζουμε φωτια και τα καιμε, για φαρμακευτικα προιοντα η για την χρηση τους στη βυρσοδεψια για βιολογικη καλυψη δερματων, προοιον ζητουμενο σημερα απο την βιομηχανια αυτοκινητων, η για την εκμεταλλευση τους για καλυντικα χρωματα, δειτε αναλογα προγραμματα με τα φυλλα ευκαλυπτων στην Αυστραλια και αλλου, και το προωθησει σωστα,
    να πουμε, μεσου καποιου Επιμελητηρειου της Γερμανιας, τοτε θα βρει αντικτυπο τοσο απο γερμανικους οργανισμους οσο και γερμανους επενδητας!.

    Συν Αθηνα και χειρα κινει, λεγαν οι παλιοι προγονοι μας, αν εχουμε ιχνος ΔΝΑ απο αυτους, για τους οποιους για μεγαλο διαστημα η χειρονακτικη δουλεια ηταν και για αυτους ντροπη και την καναν ξενοι και δουλοι, οπως σημερα γινεται στην επαρχια μας και αλλου με τους αμοιρους απο αλλες φτωχωτερες χωρες!!

    Μην περιμενετε λοιπον να πιασει η Γερμανια την Ελλαδα, η οποια με
    3ο η 4ο εμπορικο στολο παγκοσμιως δεν ειναι δα και καμια κακομοιρα χωρα, απο το χερακι για να της υποδειξει τον ντουρο του λαγου!

    Αντι να ιδρυονται νεες εδρες διαστημικης στα πανεπιστημια , δες προσφατη ειδηση για Ηρακλειο Κρητης, καλο ειναι να γινει μια εδρα ανιχνευσης κερδοφορων παραγωγικων πεδιων σε επιλεγμενους τομεις και τις ονειροπολες ερευνες και τα πεδια δρασεως μας στη διαστημικη, επειδη στοιχιζουν πολλα, τα λεπτα απο προγραμματα ελληνικης συμμετοχης τα τσεπονουν αφορολογητα οι κ.κ. καθηηγητες μας, τα υποκινουν και τα δουλευουν χωρες με εμπειριες σε συγκεκριμενα προγραμματα κι με αλλη εμβελεια κλπ., ας τις παρατησουμε για επερχομενες γενιες!Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά