Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Λιτός βίος

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο τραπέζι του κυρίου Βαρουφάκη και της εντυπωσιακής συζύγου του Δανάης στη ΡΑΤΚΑ, έφθασε μια ακριβή γαλλική σαμπάνια MOET εκ μέρους του εφοπλιστή κ. Λαιμού.

1 σχόλιο:

  1. -Δεν με φοβίζουν οι κινήσεις, κοινωνικής συμπεριφοράς του,ούτε κι αυτές της οικονομικής πολιτικής του κ. Υπουργού,διότι ίσως γνωρίζει τί σημαίνει "the art of war" κι ότι δε διώχνεις συμμάχους ,εκτός κι αν έχεις ήδη έναν άλλο "κρυμμένο άσσο" σύμμαχο και προχωράς εκ του ασφαλούς!!!
    -Αυτό που με φοβίζει είναι η άρνηση της γλώσσας μας,που τον διακρίνει,την οποία άρνηση έστω για τυπικούς λόγους έναντι των ξένων θα έπρεπε να παρακάμψει,για να τιμήσει την χώρα που γεν-νήθηκε!!! τον ΛΑΟ που τον εξέλεξε και πάνω από τον κ. Δραγασάκη!!! ΚΑΙ της οποίας ΧΏΡΑΣ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ αναγέν-νηση επιδιώκει!!
    -Ομιλεί την Αγγλική με τους ξένους συνομιλητές του άριστα,αρνείται το ν απ΄το Γιαν-ν-ης και τον τονισμό και μου αφήνει περιθώρια να τον πώ δυσλεκτικό!!!
    -Πως θα του φαινόταν αν ο ίδιος ή οι φοιτητές του παρέλειπαν ένα -0- ή ένα συνημίτονο στους υπολογισμούς τους??? ΄ΟΛΑ δεν θα πήγαιναν λάθος??? οπότε θα τους μηδένιζε!!! Εκεί δε θα το τολμούσε σίγουρα!!! γιατί τα μαθηματικά τα διδάχθηκε καλά ενώ τα Νέαελληνικά σίγουρα δεν του τα δίδαξαν κάποιοι σωστά φαίνεται!!! ΟΎΤΕ θα σκέφτηκε την από την αρχαιοτητα σχέση αντιστοιχίας των αιθμών με τα γράμματα !!!
    -Εκτός κι αν έχει σκοπό όταν φορέσει γραβάτα(ξέρετε πότε!!!όταν καταφέρει το χρέος να το ρυθμίσει),τότε ίσως "να φορέσει" κι ένα -ν- στο γιανης.
    Να μας το πεί, γιατί δεν νομίζω οι πολιτικοί na κυκλοφορούν με ψευδώνυμα στην Ευρώπη!!!και το John AN του κόψεις το -n- "αστα",
    "παρ΄τ΄αυγό και κούρευτο".

    -ΤΥΤΩ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά