Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ζωή να ‘χουμε…

και θ’ ακούσουμε κι άλλα…

Έχει μπερδέψει τον ρόλο της, ως προέδρου της Βουλής, με εκείνον του εκπροσώπου κόμματος, είπε ο Τάκης Χατζής (ΣΚΑΙ), για την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κι αν συνεχίσει έτσι, θα υπάρξουν αντιδράσεις ακόμη και από το κόμμα της.
Στο…

σημείο αυτό, ο σχολιαστής του καναλιού, έριξε και μία μπηχτή σε σχέση με τις πολιτικές φιλοδοξίες της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας, πως «έστειλε μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα».

Τέλος, αναφερόμενος στον διάλογο που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ένα ακόμη καλό:

Τι είμαστε στις βρύσες, στα χωριά, που πήγαιναν οι γριές και έκαναν κουτσομπολιά;..
 http://nonews-news.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. H κυρια ειναι ισως η πιο ενδιαφερουσα γυναικα ελληνιδα στα μεταπολεμικα χρονια. Αφοβη, κινουμενη παντα στα πλαισια της νομιμοτητας,με θαρρος και γνωση του ρολου της και τα κακα κειμενα στη Βουλη , ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερει να επιβαλλει σειρα και ταξη εκει μεσα. Ως τωρα απο το στομα της δεν ακουστηκε ουδεμια αισχροτητα αλα Μειμερακη κι αν μαλιστα τα καταφερει και διωξει απο τα εδρανα και το αισχρολογο κουτσαβακη, τον Πειραιωτη Γεωργιαδη, θα εχει επιτελεσει μεγαλο εργο,πολυ πιο συμαντικο απο την θεοποιημενη Μελινα, για την οποια δεν εχω καταλαβει ως τα σημερα το τι προσεφερε. Ηδη το ξεκινημα της κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ειναι καλο και επεφερε πολλα.Γραφεια παλιων κομματαρχων και προεδρων σφραγιστηκαν, τα λουξους αυτοκινητα των βουλευτων χαθηκαν... και πιστευω να υπαρχει συνεχεια και κι για αλλα καταλοιπα και στραβα, σαν τα εξοδα τηλεορασης της βουλης, του τυπογραφειου, του κυλικειου, των παιδικων σταθμων , κ.α. τα οποια πρεπει να τα σιασει οπως αρμοζει. Τραβα μπροστα κ. Ζωη και καλο κουραγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ(18 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ) ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Ή ΑΚΟΜΗ;
    ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά