Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Μόνο μέσα σε 24 ώρες

Μέσα σε 24 ώρες με την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών έχουμε και λέμε:
1) Σύμφωνα με την Παναρίτη,σύμβουλο του ΥΠ.ΟΙΚ οι δανειστές της είπανε "Αν δεν έχετε ρευστότητα μην πληρώσετε μισθούς και συντάξεις. Η ίδια δήλωσε πως είναι ντροπή να υπάρχουν συνταξιούχοι κάτω των 60. Το αγγούρι έρχεται αγαπητοί κηφήνες.Wait for it.
2)Ο Φλαμπουράρης δήλωσε πως η συμφωνία δε κλείνει επειδή οι Γερμανοί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και συγχρόνως χαρακτήρισε τους Πολωνούς συμμάχους των Ναζί. Οι Πολωνοί είχαν 6 εκατομμύρια νεκρούς και τη χαρά να νιώσουν την "στοργή" τόσο του Αδόλφου όσο και του Ιωσήφ αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την υπουργάρα.
3)Η Κύπρος διαφοροποιείται πλήρως από την Ελληνική στάση με
δηλώσεις τύπου "Αν στην Ελλάδα τεθεί θέμα δραχμής η παραμονή μας στο ευρώ θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη".
4)Σκάει στην επιφάνεια φωτογράφιση του Βαρουφάκη μετά της συζύγου για το ParisMatch κάτω από την Ακρόπολη με χταποδάκια,φαγκριά και όλα τα ωραία στο τραπέζι.Του ίδιου υπουργού που έχει δηλώσει πως πρέπει να διάγουμε λιτό βίο και πως οι άνεργοι δεν θέλουν δουλειές αλλά αξιοπρέπεια.
Υ.Γ. Και να πεις πως δεν σας είχαμε προειδοποιήσει; Θα χορτάσουμε αξιοπρέπεια οσονούπω.
Νεολίμπεραλ-παρατηρητήριο

2 σχόλια:

  1. ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
    ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα εαν γινονταν και λεγονταν με την κυβερνηση Παπανδρεου θα ειχαμε κολαση. Φανταζεστε τον Παπακωνσταντινου να λειτουργει μ αυτον τον τροπο? Εδω τον εσειραν σε ειδικο δικαστηριο επειδη εφερε 230 δισ και ζουμε ακομα και διεγραψε 120 δισ απ το εξωτερικο χρεος. μα τι δουλεμα ειναι αυτο? Ως ποτε θα το ανεχομαστε? Και ο Σαμαρας και ο Τσιπρας κυβερνουν πανω στο προγραμμα της κυβαρνησης Παπανδρεου. Ασοβαροι και επικινδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά