Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δεν πάμε καθόλου καλά

3 σχόλια:

  1. Είμαι ένας από τους αφελέστατους ψηφοφόρους, που πιστεψε ότι ο Σύριζα θα μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο την κατάσταση στη πατρίδα μας. Διαπιστώνω ότι εξαπατήθηκα οικτρότατα και η πατρίδα μας κινδυνεύει άμεσα με πλήρη οικονομική και εθνική καταστροφή.. Δηλώνω λοιπόν ότι για εμένα: Πρώτη φορά αριστερά και τελευταία και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανεύθυνες δηλώσεις Βαρουφάκη, Τσακαλώτου, Λαπαβίτσα, Λαφαζάνη, μας έφεραν την αξιολόγηση της χρεοκοπίας CCC, που κοστίζει στον ελληνικό λαό μεγαλύτερη φυγή επενδυτών-μεγαλύτερη ανεργία-μεγαλύτερη ανέχεια-μεγαλύτερη φυγή τραπεζικών αποταμιεύσεων-μείωση εξαγωγών-έλλειψη προϊόντων στην αγορά-αύξηση τιμών αγαθών. Πρώτη φορά Αριστερά, με δυο-τρεις κουβέντες μπορούν να τσακίσουν τη Χώρα! Φάτε στη μάπα όσους ψηφίσατε, οι ρομαντικές γυναίκες να θυμάστε την αρρενωπή γοητεία του αγαπητού σας Βαρουφάκη όταν δε σας φτάνουν τα λεφτά για ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είχα πει στο παρελθόν οτι ο Βαρουφακης θα επιστρέψει στη μισητήτου U.S.A., θα νοικιάσει και τη βίλα στη Αίγινα 5000 € την εβδομάδα η μήνα, δεν εχει σημασία. και οι ηλίθιοι ιθαγενείς που τον ψήφισαν θα τρώνε ξερό ψωμί. Το κακό ειναι οτι πήραν και εμάς στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά