Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τι θα γινόταν αν ο Παπανδρέου διόριζε τον πρώτο ξάδελφό του ως σύμβουλο στο ΥΠΕΞ;

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Γ. Τσίπρα του Ηρακλή στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου, σύμφωνα με το Βηματοδότη. [7imeres] "Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών", γράφει ο Βηματοδότης και αποκαλύπτει ότι τη θέση ειδικού συμβούλου στο συγκεκριμένο υπουργείο πήρε ο πρώτος ξάδερφος του Αλ. Τσίπρα και πρώην αρθρογράφος στην εφημερίδα "Αυγή". Διαβάζουμε στο Βηματοδότη: Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου. Ο Γ. Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την
ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευ. Βενιζέλο Epikairo: Κάποιοι θα πουν ότι βγάζουμε ξύγκι από την "αντιπολιτευτική μύγα", αλλά ας φανταστούμε ότι αντί του Τσίπρα, πρωταγωνιστούσε ένας άλλος πρωθυπουργός, π.χ. ο Γιώργος Παπανδρέου, τι θα γινόταν τότε στις διαδικτυακές ρούγες; Ο κακός χαμός, με το επιχείρημα σαν μαρκίζα να αχνοφωτάει: "ο πρωθυπουργός που μας οδήγησε στα μνημόνια, διορίζει συγγενείς και φίλους την ώρα που ο λαός πεινάει". Αντί για Παπανδρέου έχουμε Τσίπρα, ο οποίος κατά το ρεπορτάζ έκανε δώρο μια "αργομισθία" στον πρώτο ξάδελφό του, που πριν κολλούσε ένσημα στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή. Αυτή η είδηση, που θα περάσει στα ψιλά, τι αποδεικνύει; Ότι υπάρχουν έξω από πολιτικά και υπουργικά γραφεία στρατιές ανθρώπων που ονειρεύονται διορισμό, έστω και πρόσκαιρο, στο γκουβέρνο, ως ανταπόδοση της κομματικής δουλειάς. Αλλά είπαμε, το 80% των ελλήνων υποστηρίζει τον Τσίπρα, ο οποίος το εκλαμβάνει ως δικαίωμα, ως προνομία νεποτισμού. Καλή μας αρχή σύντροφοι..
epikairo.gr

2 σχόλια:

  1. Η ερώτηση να απαντηθεί από εκείνους που και σήμερα ακόμα εξακολουθούν να του δείνουν 41 % !!!
    Οι μπαχαλάκηδες του { ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλπ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΤΕ!!!!! ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΥΓΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
    ΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ Ε.........Ν !!!!!
    Η ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ,ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ,ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ,ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ,ΤΗ ΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ (δικό σας) .

    ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά