Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τελικά είναι όπως οι άλλοι

Θυμάστε που ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κάλεσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής τους βουλευτές του να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους»; Σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με άλλους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ) φέρνουν σοβαρότατες αντιρρήσεις για να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους και ο Κ. Λαπαβίτσας, ο οποίος θεωρεί ότι είναι αδιανόητο ένας βουλευτής επαρχίας (όπως είναι) να μην έχει βουλευτικό αυτοκίνητο. Αμ το άλλο; Που οι περισσότεροι βουλευτές αρνούνται να απελευθερώσουν τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που δικαιούνται φέρνοντας σε απόγνωση τον αρμόδιο υπουργό Ι. Πανούση; Τώρα βρήκαν νέα δικαιολογία: αν παραδώσουν τον έναν, ο άλλος που θα μείνει θα εκτελεί 24ωρη βάρδια, πράγμα ανθρωπίνως αδύνατον, όπως λένε. Και άρχισαν τα διαβήματα προς τον κ. Πανούση. Και ξέρετε τι τους απαντά ο υπουργός; «Μην απευθύνεστε σε μένα, απευθυνθείτε στον Πρωθυπουργό, δική του είναι η απόφαση και για τα αυτοκίνητα και για τους αστυνομικούς».
Πού πήγαν οι αστυνομικοί;
Απάντηση στο εύλογο ερώτημα πού βρίσκονται σήμερα οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φρουρά πολιτικών προσώπων (όσοι τέλος πάντως έχουν αποδεσμευθεί) έδωσε με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Οι μισοί εξ αυτών μετατέθηκαν σε υπηρεσίες της... αρεσκείας τους και όχι σε αστυνομικά τμήματα ή τμήματα ασφαλείας. Οι άλλοι μισοί μετατέθηκαν σε διάφορες διευθύνσεις του Νομού Αττικής και κατόπιν αποσπάστηκαν εκ νέου για την προστασία... πολιτικών προσώπων!
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά