Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ενόχληση Μαξίμου για Ζωή

konstantopoulou
 Πού το πάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Πρόεδρος της Βουλής δοκιμάζει πολλές φορές την υπομονή αρκετών στελεχών της Κουμουνδούρου, μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ψήφισε υπέρ της συμφωνίας στην προχθεσινή ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εκνεύρισε πολλούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος διότι παραβίασε...
βάναυσα το όριο χρόνου στην ομιλία της. Παράλληλα, το Μαξίμου αιφνιδιάστηκε προχθές όταν την άκουσε να θέτει θέμα για τον εισαγγελέα που αποφάσισε να μην παραστούν οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ χθες έφτασε στο σημείο να... συγκαλέσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για... «ενημέρωση νέων βουλευτών», χωρίς να έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας!
 http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά