Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Άθλια εικόνα

Με ευρώ ή με δραχμή ή με ρούβλι ή με δολάριο Μοζαμβίκης, όπως και να βρεθούμε τελικά, αυτή η άθλια εικόνα του Προεδρείου της Βουλής είναι ανυπόφορη κι αν μη τι άλλο, προσβάλλει τη Δημοκρατία.
Είναι υποχρεωμένα κατ'εμέ τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής.
Επέδειξαν συναίνεση και δημοκρατική ευαισθησία ψηφίζοντάς την. Ως εδώ. Basta!
παρατηρητήριο

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
    είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σκοτώσουμε τον λαικισμό στη χώρα μας , μετά από 40 χρόνια κυριαρχίας του. Όλοι στάση πληρωμών προς το κράτος. Όσο υπάρχουν στην κυβέρνηση Λαφαζάνης, Σκουρλέτης, Στρατούλης, Ρωμανιάς, Μπαλτάς, Κουράκης, Κουρουπλής, Μπαλάφας, Ν. Παππάς, Ν. Φίλης, Φωτίου, Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Κωνσταντοπούλου, Κατρούγκαλος, Καμμένος, Τ. Κουίκ, Φλαμπουράρης, Τσακαλώτος, Λαπαβίτσας, Ρ Μακρή, Διαμαντόπουλος και λοιποί γραφικοί ακροαριστεροί και ακροδεξιοί λαικιστές, κανένας να μη πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο. Είναι επιτέλους καιρός αυτή η χώρα να φύγει από τον φθηνό λαικισμό και να πάμε επιτέλους στον ΡΕΑΛΙΣΜΟ και να γίνουμε μια κανονική ευρωπαική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δίνεις εξουσία σε λάθος άνθρωπο αυτά παθαίνεις.. Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν είχε αποκτήσει τέτοια δύναμη η Ζωή και τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία βγάζει όλο τον κομπλεξισμό που κουβαλούσε σε μορφή δικτατορική. Κρίμα που η Βουλή των Ελλήνων έχει καταντήσει θίασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρια Ζωη,μην ακους κανεναν, βαρα τσεκουρι οπου το θεωρεις απαραιτητο, ολοι οι προοδευτικοι ελληνες ειναι μαζι σας. Βαλλε σειρα και ταξη στη βουλη των Ελληνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά