Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Nα οργανωθούμε σύντροφοι!

5 σχόλια:

  1. "ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    ----------------------------- Η Aπειρία οδηγεί στην ασυδοσία,η ασυδοσία οδηγεί στην ασυναρτησία, η ασυναρτησία οδηγεί στην αταξία, η αταξία οδηγεί στην ατομοκρατία, η ατομοκρατία οδηγεί στην αναλγη-σία, η αναλγησία οδηγεί στην τρομοκρατία ,η τρομοκρατία οδηγεί στην αυτοδικία,η αυτοδικία οδηγεί στην αυτομολία,η αυτομολία οδηγεί στην ασυνταξία,η ασυνταξία οδηγεί στην αναρχία κι αναρχία οδηγεί στην απολυταρχία!!!

    - ΑΣΦΟΔΕΛΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλη χαιρεκακια στο Ελληνικο βασιλειο φιλοι συμπατριωτες! Φαινεται οτι πολλοι περιμενουν την ευκαιρια να χυσουν δηλητηριο σε τουτη την κατα τα αλλα δημοκρατικη κυβερνηση, η οποια ειναι η επιλογη του λαου μας!
    Κι ενω οι φωνες αυξανονται εξω απο τα συνορα μας που στηριζουν την κυβερνηση, ακομη και οι γερμανοι πολιτες γραφουν στα μεσα ενημερωσης επιστολες και μας συμπαριστανται, εδω οι δηθεν καλιτεροι πατριωτες αγωνιζονται να ξαναεδραιωσουν Σαμαρα και φθαρμενα, αδυναμα πλουσιοπαιδα!Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΥΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTAN ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ:
    -To θέμα είναι να διαβάζεις κριτικές ή ότιδήποτε άλλο αφορά εσένα τον ίδιο ή γενικά κι αόριστα π.χ πολιτικές,κοινωνικές θρηκευτικές ή άλλου είδους καταστάσεις κι "οδηγούς" αυτών των καταστάσεων,είτε είναι αντικειμενικές είτε όχι και να μην πανικοβάλλεσαι,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ και να προσπαθείς να προβάλεις επιχειρήματα,που εδραιώνουν την αλήθεια κι όχι "πέρα βρέχει κεί στην Ευρώπη των άλλων,των μεγάλων".
    -Οσο για την Κυβέρνησή μας ,είναι από αυτές,που πήρε σε ποσοστά την περισσότερη θετική ενέργεια από τον Ελληνικό Λαό για να ξεκινήσει το έργο της και μάλιστα από έναν πάσχοντα λαό,ετοιμοθάνατο,πού περίμενε ανταπόδωση της θετικής ενέργειας,που της προσέφερε απλόχερα κι όχι αυτό που λένε - "μπερδεψοδουλειές"- .
    Εγώ πάντως την έδωσα την δική μου ευχή με όλη μου τη ψυχή,αλλά κρατάω για εμένα την κριτική,κι όσο για την χαιρεκακία ,αυτή είναι προνόμιο αυτών που "τα χάνουν" κι μ΄ενα απλό λόγο ακόμη!!!!,
    ακόμη κι αν ακούγεται από μια ταπεινή γωνιά της Ελλάδας κι απ΄ένα ακόμη πιο ταπεινό αυτής της ιεράς γης "ασφόδελο".
    Ωστόσο υπάρχει "ένας" πολιτικός, που αντέχει την κριτική, δεν τα χάνει,είναι ψύχραιμος παρά τα όσα ακούει και προσπαθεί να διορθώνεται, δεν απαντά χαιρέκακα, κάνει τη δουλειά του όσο μπορεί καλύτερα και θέλω να τον επιβραβεύσω με το βραβείο του ταπεινού "ασφόδελου"
    and the man is..............
    MISTRER VARUPHAKISSSSSSS.

    "ΑΣΦΟΔΕΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΑΣΦΟΔΕΛΟΣ"
    μιλας σωστα, μπραβο σου.Χ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά