Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ιστορίες γι' αγρίους

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα άμεσης, κατεπείγουσας θα μπορούσα να πω, προτεραιότητας για τον ελληνικό λαό, όπως για παράδειγμα η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο.
Από την πλευρά μου, επειδή θέλω να τελειώνει γρήγορα το έργο της η Εξεταστική, παραθέτω αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το πώς φτάσαμε στο καταραμένο Μνημόνιο.
Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ένα πρωί του Οκτωβρίου του 2009 και αφού είχε γίνει πρωθυπουργός, ο Γιώργος (Παπανδρέου) ξύπνησε φρέσκος φρέσκος και εκεί που έπινε με τη σύζυγο Αντα το πράσινο (πάντα, γιατί απελευθερώνει κάτι ενώσεις - μη με ρωτάτε περισσότερα) τσάι του, είπε: «Με έβγαλαν που με έβγαλαν πρωθυπουργό με 44%, δεν τους τραβάω ένα Μνημόνιο να έχουν να πορεύονται, διότι αρκετά καλομαθημένοι είναι, και δεν τους κόβω και για πολύ fit σε αντίθεση με εμένα;».
Εν συνεχεία κάλεσε στο τηλέφωνο τη Λούκα, τον Ραγκούση, τον Παπακωνσταντίνου και τους το ανακοίνωσε, με την προσθήκη: «Οργανώνω ομαδική αυτοκτονία με Μνημόνιο και σας θέλω μαζί μου». Εκείνοι συμφώνησαν, διότι άμα ο αρχηγός λέει κάτι, οι υπόλοιποι υπακούουν. Και μετά ο Γιώργος πήρε Στρος-Καν, Γιούνκερ, Μέρκελ, Μπαρόζο, Ολι Ρεν και λοιπούς, αφού προηγουμένως είχε στείλει τα αδέρφια του να παίξουν CDS για να κονομήσει η οικογένεια (όπως λέει και ο συγκυβερνήτης Καμμένος!), και το κανόνισε.
Μετά την αυτοκτονία Γιώργου, ζήλεψαν και διάφοροι άλλοι αυτοκτονικοί τύποι όπως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Παπαδήμος και οι συν αυτώ και έσπευσαν να παραλάβουν τη σκυτάλη. Αφού, δε, ολοκληρώθηκαν και αυτές οι σεμνές τελετές, ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο απλά.
Ειδικό Δικαστήριο, πότε με το καλό;
(Εχει τέλος η γελοιότητα; Οχι, δεν έχει.)
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Φτάσαμε στο σημείο, να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
    Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.

    Πέντε χρόνια,
    ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας, της συκοφαντίας, της παραπληροφόρησης, της συνωμοσίας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

    Αυτός τελικά είναι ο Τσίπρας?

    Το πολιτικό ‘’τσιράκι’’ του καΜένου εντελώς?

    Τόσο γρήγορα ‘’επιασε’’ …πάτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά