Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Στην παγίδα του Σόιμπλε

Δυστυχώς οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης φάνηκαν όχι απλώς καλόπιστοι, αλλά αφελείς.
Με άλλα λόγια ο Σόιμπλε τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί και τους «πάσαρε» μια συμφωνία χωρίς χρηματοδότηση.
Καλές είναι οι θεωρίες παιχνίων, η δημιουργική ασάφεια και οι εξυπνακισμοί , όμως στην πράξη οι διαπραγματεύσεις κρίνονται αλλού και όχι στις εντυπώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Θυμαμαι την δηλωση Παπανδρεου οταν ρωτηθηκε σχετικα με τον Συριξα και οσα τσαμπουνουσε στον αφελη Λαο (πολλοι εξ'αυτων πρωην Πασοκοι) για να τους παρει την ψηφο. Ειχε πει λοιπον, εαν ο Συριζα και ειδικα ο Αλεξης νομιζει οτι ετσι δουλευει η Ευρωπη, φαβαμαι οτι δεν ξερει τι του γινεται και τι τον περιμενει. Και δεν επεσε εξω. Με τισ υγειες σου ''Σοφε Λαε'' που την πατησεν και το 2012 και τωρα με τα Ζαππεια και τις Θεσαλονικες. Το μεσοπροθεσμο προεβλεπε το 2011 μετρα 4.5 δις και του επεβαλε η συγκυβερνηση 17.5 Δις. Τωρα ζητουσαν οι δανειστες περιπου 1.5 με 2 δις και αφου την κοαπανισαν οι φωστηρες ΝΔ-Πασοκ, τωρα αυτοι εδω θα αναγκαστουν να παρουν μετρα 7.5 δις με τους πειραματισμους και την ανικανοτητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά