Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Κατρούγκαλος: Τοποθέτησε πρόεδρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης τη σύντροφο του Παρασκευόπουλου

Να σημειώσουμε πως η κ. Ιφιγένεια Καμτσίδου είναι επί σειρά ετών σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου, έχοντας, ως ζευγάρι, συνάψει μεταξύ τους Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης.
Πρώτη φορά αριστερά !

3 σχόλια:

  1. Ο κυριος 12% ξαναχτυπα... Αυτος που ολο τον καιρο προεκλογικα υποστηριζε οτι το προβλημα του Δημοσιου ειναι το "πελατειακο κρατος"..... Για το Σοσιαλισμο συντροφοι , για τον Σοσιαλισμο! Ελα ομως που ο Σοσιαλισμος τελειωνει οταν τελειωσουν τα λεφτα των αλλων. Ελα ομως που ο Ιδιωτικος τομεας στραγγιξε! Ελα που μας πηρανε χαμπαρι τους 40-50αρηδες συνταξιουχους και τις αγαμες θυγατερες οι "κουτοφραγκοι" και δεν μας δινουν αλλα δανεικα και αγυριστα! Κινημα "Δεν πληρωνω" ειχανε οι παροντες οσο ηταν στην αντιπολιτευση ενω τωρα ξαφνικα εγινε "Πατριωτικο καθηκον" ! Οι ημετεροι πρεπει να πληρωνονται παση θυσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΟΝΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσχολιάζοντα την πρωταπριλιά 7.48μμ.
    Πού να τον γνώριζες κιόλας τον κ. υπουργό από την αρχή της πολιτικοπανεπιστημιακής του καριέρας ως Ηγέτη της Πανσπουδαστικής και τον τρόπο κινησεώς τους στους χώρους αυτούς!!!
    Εγώ τουλάχιστον ως ηγέτη με Η τον ήξερα και σήμερα μου φαίνεται περίεργο,που δεν ηγείται ή δεν ηγείτο του κόμματος στο οποίο εντάχθηκε,αν και θυμάμαι,ότι κάποτε είχε πεί ,ότι δεν είναι"ΣΥΡΙΖΑ"!!!
    Όσο για το σήμερα!!!τα σχόλια παραπέμπουν στον υπερρεαλιστή αείμνηστο Ανδρέα Εμπειρίκο,ο οποίος έθεσε ως εξής έναν προβληματισμό,που από αιώνες ταιριάζει "γάντι", σε πολλούς εκ των"κυβερνητών του Παππαδια-μάντη" ,λέει λοιπόν:
    "Η πλάστιγκξ κλείνει εκεί που προτιμάμαι,κατά την ερμηνεία που της δίνουμε κάθε φορά,που επιτυγχάνουμε εις τα ζάρια."

    υ.γ."Στη κρίση κάθε νοήμονα πολίτη"

    Ρεπόρτερ7

    καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά