Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τύποις υπουργός ο Βαρουφάκης. Δίνουν την διαπραγμάτευση στον Τσακαλώτο!

Στην απόλυτη απαξίωση οδηγεί το μέγαρο Μαξίμου τον μνημειώδη υπουργό Οικονομικών Γιάν(ν)η Βαρουφάκη. Σαν να μην έφτανε το απόλυτο «άδειασμά» του από τον πρώτο μήνα της κυβέρνησης και την ουσιαστική ανάθεση του αντικειμένου του στον αντιπρόεδρο Γιάννη (με δύο «ν» το γράφει αυτός, ξέρει ορθογραφία), τώρα του βάζουν «καπέλο’ και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, αφήνοντας τον Γιάν(ν)η ως… διακοσμητικό στοιχείο και τίποτα περισσότερο!
Σύμφωνα με non paper του Μαξίμου...
«συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του Υπουργού Γ. Βαρουφάκη, με τον συντονισμό της να ανατίθεται στον Ευκλ. Τσακαλώτο».
Για την καλύτερη υπoστήριξη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, αποφασίστηκε η δημιουργία ειδικής ομάδας συντονισμού, υπό τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά.
Στο Γενικό Γραμματέα δημοσιονομικού σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, Ν. Θεοχαράκη, ανατέθηκε η συγκρότηση ενός σχεδίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, σχέδιο που, όπως σημειώνεται, θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα συμφωνία του Ιουνίου.
Τέλος, τονίζεται ότι την ευθύνη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Γ. Χουλιαράκης, εξ απορρήτων του κ. Δραγασάκη.
 http://lykavitos.gr/

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά