Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ω βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ....

Προεκλογικά σας γνωρίζαμε ως φίλεργους και ανήσυχους πολίτες.
Συζητούσαμε και συμφωνούσαμε σε πολλά μαζί σας. Στόχος μας να αλλάξει αυτό το φαύλο πολιτικό status σε τούτο τον τόπο που διαμόρφωσαν είτε άφρονες ψευτοπολιτικάντηδες, αμοραλιστές της δεκάρας ή κανακάρηδες πολιτικών φεουδαρχών.
Να καταργηθούν τα κομματικά φερέφωνα της κατευθυνόμενης άθλιας κομματικής προπαγάνδας.
Και τώρα;
Και τώρα, αντί να δικαιώνετε τον κόσμο που σας τίμησε με την ψήφο του, αναλώνετε τον χρόνο σας σε κομματικές φιέστες και συμμετοχή σε κοινωνικές συνάξεις.
Λες και την επομένη των εκλογών επήλθε αυτομάτως ιδεολογική μετάλλαξη που σας ενσωμάτωσε στο κατεστημένο των προκατόχων σας που τόσο και εσείς όσο και εμείς οικτίραμε για την απίστευτη ρηχότητα τους.
Γίνατε ίδιοι κα εσείς;
Δεν το πιστεύουμε αλλά πού είναι το έργο σας;
Πού είναι η παρέμβασή σας;
Τι κάνατε γιαυτό τον τόπο που στο παρελθόν κάποιοι μοιράζοντας καθρεφτάκια και μαντζούνια στους ιθαγενείς, υφάρπαζαν την ψήφο τους και επιβίωναν πολιτικά οδηγώντας τούτο τον τόπο στον μαρασμό και τον αφανισμό;
Λες και ο λαός της Φθιώτιδας σας έδωσε εντολή να αστικοποιηθείτε από την επομένη της εκλογής σας, να διαμένετε σε αστεράτα αθηναϊκά ξενοδοχεία, να ανακοινώνουν τα ονόματα σας σε κοσμικές εκδηλώσεις και να ξεχωρίζετε από τον κόσμο ως τιμώμενα πρόσωπα!
Ο λαός όμως, έχουμε την άποψη ότι, δεν σας έδωσε τέτοια εντολή , να ξεχωρίζετε από τον κόσμο, αλλά καθώς έγραφε και ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος, να ενώνετε τον κόσμο, γιατι και εσείς είστε κομμάτι αυτού του κόσμου. Έστω και αν πρόσκαιρα φέρετε τον βαρύγδουπο τίτλο του βουλευτή της Βουλής των ελλήνων.
Που είναι η πρωτοβουλία σας για την Δημόσια Υγεία;
Ούτε έναν διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας δεν καταφέρατε να διορίσετε , κι αν κάποτε το κάνετε και πάλι έκθετοι θα είστε γιατι δεν θα διορίσετε τον άριστο αλλά τον αρεστό σας!
Πού είναι η εποαναστατικότητα σας να υποχρεώσετε τους αρμόδιους υπουργούς να διορίσουν εδώ και τώρα γιατρούς στο Νοσοκομείο  της Λαμίας και τα Κέντρα Υγείας;
Οχυρωθήκατε πίσω απο τις...κείμενες διατάξεις του Νόμου.
Τρίχες , οι αληθινοί επαναστάτες ακυρώνουν τέτοια ψευδεπίγραφα και προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές επιβάλουν επαναστατικές λύσεις!
Αλλά εσείς δεν τολμήσατε να αρθρώσετε μια  λέξη αντίθεσης όταν  κάποιοι επέβαλαν την υπαγωγή της Στερεάς στην Θεσσαλία  στην  5η ΥΠΕ.
Δεν τολμήσατε να ...κόψετε τα  χέρια της πασοκογενούς υποδιοικήτριας κυρίας Βαγενά που ξόδεψε λεφτά του ελληνικού δημοσίου για να στείλει συνεργείο από την Λάρισα να μαζέψει τα γραφεία, ακόμη και τις τηλεφωνικές συσκευές από το Γραφείο της κας Μπριάννη στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Τι κάνατε να αξιοποιηθούν πχ τα ιαματικά των Θερμοπυλών;
Απολύτως τίποτα, πέραν των διαπιστώσεων που κάνετε σε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε δημόσιο  βήμα.
Τετοιες κάνουμε κι εμείς όσες  θέλετε.
Αναλάβατε καμιά πρωτοβουλία να έρθει έστω και ένας επενδυτής στην Φθιώτιδα, να ανοίξει ένα εργοστάσιο και να βρουν δουλειά 10 συμπατριώτες μας;
Διευκολύνατε τον πολίτη στις καθημερινές του συναλλαγές με το δημόσιο;
Ούτε που ασχοληθήκατε και οι πολίτες στενάζουν κάθε φορά που πρέπει να βιώσουν τον Γολγοθά τους όταν συναλλάσσονται με το δημόσιο.
Θα μπορούσαμε να σας αραδιάσουμε άλλες 10.000 λέξεις για να σας θυμίσουμε τα αυτονόητα, που έπρεπε από την ώρα που εκλεγήκατε να είναι στο καθημερινό σας καθηκοντολόγιο.
Καλές είναι οι φωτογραφίες και τα video σε κομματικές φιέστες, αλλά αυτά τα κάνουν και οι κολονέλοι στις χώρες της λατινικής Αμερικής ή της Αφρικής και της Ασίας γιαυτό οι λαοί τους είναι ακόμη πίσω από το φεγγάρι.
Αν τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει η ελπίδα ότι μπορεί να απαλλαγείτε από την δική μας, ίσως ενοχλητική, μάλλον όχι αρεστή φωνή, είστε γελασμένοι….
Αν νομίζετε ότι θα μετέχουμε σε κομματικές σας φιέστες για να σας γλείψουμε και πάλι θα σας απογοητεύσουμε.
Τι διάολο ,δεν μας ξέρετε τόσες δεκαετίες τώρα, τσανακογλείφτες δεν υπήρξαμε ποτέ και επιβιώσαμε.
Και δίνουμε παράδειγμα στη νέα γενιά, να μην υποκύπτει ποτέ και να μην πουλάει την ψυχή της σε κανένα κόμμα ,σε κανέναν κομματάρχη ,σε κανένα πολιτικάντη.
Να πορευτεί με αξιοπρέπεια και θα βρει το δρόμο της.

Και εμείς υπήρξαμε νέοι και δεν πήγαμε χαμένοι , μάλλον κερδισμένοι βγήκαμε όσες φορές τα βάλαμε με τα κοράκια της ευκαιριακής εξουσίας.
Δίνουμε περιορισμένη παράταση χρόνου στους ντόπιους κυβερνητικούς βουλευτές, τιμούμε τον ρόλο και την λαϊκή εντολή που έχουν, δεν θα συγκρουστούμε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο μαζί τους, αλλά θα είμαστε σκληρά απέναντι τους κάθε φορά που οι πολίτες θα μας αναδεικνύουν τις αδυναμίες και τις παραλείψεις τους.
Επί τέλους δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαψεύδετε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.
Το πρώτη φορά αριστερά δεν μπορεί να το κάνετε εσείς τελευταία φορά αριστερά.
Θυμηθείτε λιγάκι και το ΠΑΣΟΚ αφού κάποιοι εξ υμών το βιώσατε και προσωπικά.
Κατανοείστε το γιατί διαφορετικά ο  λαός θα σας βγάλει σύντομα Κόκκινη Κάρτα!

 http://www.lamiafm1.gr/

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΞΕΣΠΙΤΩΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (ΣΥΡΙΖΑΪΙΚΑ) ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΩΝ , ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ , ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κ.λ.π. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά