Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Στη χώρα των παλαβών

system
Οι τελευταίες μέρες αποκαλύπτουν την κατάντια, στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα από πολιτικά και επιχειρηματικά σκουπίδια.
Βλέπουμε υπόκοσμο, τρόφιμους ψυχιατρείων και επικίνδυνους διχαστές να επιτίθενται με χυδαίους χαρακτηρισμούς, να προπηλακίζουν και να απειλούν ευθέως. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή είναι πραγματικά ξεφτίλα να βλέπει κανείς τα πλάνα από την αλήτικη, και φυσικά απρόκλητη, επίθεση του Μπέου στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τις προσβολές και τις απειλές της χολερικής Ζωής Κωνσταντοπούλου που έχει απολέσει κάθε μέτρο λογικής στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ Στουρνάρα, και τις

φασιστικές εκρήξεις της ιδίας (όπως την σκαιά επίθεση στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ το βράδυ της 17ης Ιουνίου, την επίπληξη στον αστυνομικό επί της Β.Σοφίας κλπ), η οποία είναι εμφανές πως χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Έχουμε τη μήνυση της απίθανης ακροδεξιάς Μακρή στο Στουρνάρα και, επιπλέον, τις αγοραίες της εμετικές δηλώσεις κατά του Γ. Πανούση. Τα ίδια και ο βουλευτής Διαμαντόπουλος των γουναράδικων με στόχο το Γρηγόρη Ψαριανό, και η πολύ εκνευρισμένη Αγλαίτσα Κυρίτση στο φρούραρχο της Βουλής γιατί επέτρεψε στους ειρηνικούς φιλοευρωπαϊκούς διαδηλωτές να εισέλθουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου. Θα ξέχασε ότι η ΠτΔ δικαιολογώντας το ντου αναρχικών προ μηνών είχε δηλώσει πως η Βουλή είναι ανοιχτή σε διαδηλωτές. Θα συνέχιζε ο κατάλογος των περιστατικών, αλλά δεν έχει νόημα. Να αναφέρουμε τους σταλινικούς “αρθρογράφους” της Αυγής, Μουλόπουλο και Καρτερό, γνωστούς τσανακογλύφτες του συστήματος που είδαν φως και μπήκαν; Τον Καμμένο; Τον άλλον που θέλει δίκες και Γουδή; Ουφ.
Σ’ αυτή τη χώρα της παρακμής όπου μόνο οι φελλοί μένουν στην επιφάνεια, αποδεικνύεται ότι με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΕΛ όλοι όλοι οι παλαβοί, οι ανερμάτιστοι, οι επικίνδυνοι, οι λαϊκιστές, οι κομπλεξικοί και άχρηστοι έχουν πάρει το “πάνω χέρι”.
Το ερώτημα είναι για πόσο; Για πόσο θα τα πληρώσουμε όλα αυτά ως κοινωνία; Η χθεσινή μεγαλειώδης διαδήλωση έξω από το κοινοβούλιο ήταν ένα ανέλπιστο πρώτο βήμα για να δείξουμε ότι υπάρχει και η κανονική Ελλάδα, ότι δεν τρελαθήκαμε όλοι, ότι στις συκοφαντίες των ΣΥΡΙΖαίων (διαδηλώνουν τα ταγιέρ και οι γούνες του Αδώνιδος) απαντούμε με ένα φτάνει πια, αρκετά ήταν, πίσω στις τρύπες σας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Η γη περιστρέφεται χωρίς εμάς και πρέπει να ξαναμπούμε σε τροχιά. 
 https://derlandstreicher.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά