Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κατατίθεται η πρόταση για τη συμφωνία στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος

Θα περιλαμβάνει μόνο τα προαπαιτούμενα και όχι τα αιτήματα της ελληνικής πλευράς - Εντολή να μην κλείσει απόψε η Βουλή - Αύριο στις 8 το πρωί συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 2 το μεσημέρι συγκαλείται η Ολομέλεια.

 «Όχι» στα μέτρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές, είπε με ξεκάθαρο τρόπο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. Να κι ενα τοοοοοοοοσο καλο αριστερο μνημονιο. 80 δισ. Δανειο μετα απο τοσο κοπο καταστρεφοντας την οικονομια της χωρας. μηπως θυμαστε ποσα πηραμε το 10 και το 11? μηπως θυμαστε τα 120 δισ. Κουρεμα χρεους με το psi? μηπως θυμαστε ποσες περικοπες ειχαμε? 5 δισ. μονο. Τοτε υπηρχε το περιθωριο για καποιες περικοπες, σημερα υπαρχει? Αλλα μας καταντησαν οι σαμαραδες, ο τσιπριδες, οι καμενηδες, οι μιχαλολιακηδες, να ζυγιζουμε τα μνημονια. Γιατι αν γινονταν αυτο απ το 2011 το καλοκαιρι, να πανε ολοι μαζι, σημερα θα μιλουσαμε γαι μιαν αλλη ελλαδα. Αυτη που πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά