Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τσίπρας: «Δεν θέλω προστασία από τη Ζωή»

Ίσως για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός «άδειασε» τόσο πολύ (και δημοσίως) την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου , η οποία να σημειώσω ότι ή δεν το άκουσε ή δεν το κατάλαβε, και έτσι δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους της. Εξακολουθεί βεβαίως να παραμένει στη θέση της. Σε συνέντευξή του (στον πολιτικά προστατευόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο») ο κ. Τσίπρας είπε για τη Ζωή: «Δεν είμαι μικρό παιδί για να λέει ότι με καταγγέλλει για να με προστατεύσει». Ήταν καυστικός σχετικά με την Πρόεδρο της Βουλής, χαρακτηρίζοντας
«σουρεαλισμό» τη στάση «σε καταγγέλλω για να σε προστατεύσω». Αλλά δεν της χαρίστηκε και για τις πρακτικές που ακολούθησε στις πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή: «Αν παίζουμε κλεφτοπόλεμο για να ψηφίσουμε έξι το πρωί, για να δείξουμε ότι κάνουμε πόλεμο στην τρόικα, αυτά είναι παιδικά πράγματα» είπε. Αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά; Οπως με διαβεβαίωσε στενός συνεργάτης του, ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει τίποτε με τη Ζωή, ούτε καν πρόταση μομφής.
BHMAτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά