Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο καθηγητή

«Tα απορριμματοφόρα συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη»
Μην τυχόν και μείνει καμιά μαλακία της Αθήνας αναπάντητη. Πέρυσι είχαμε παρέλαση με ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι και φέτος ήρθε η απάντηση

Θα αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας θα πάει ο κόσμος να παραδώσει πινακίδες (πόσα είναι σάμπως τα καινούρια και τα πολυτελείας, αύξηση θα μπει σε όλα αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα), θα υπάρξει υστέρηση εσόδων και μετά θα μείνει η αύξηση «καβάντζα», η αύξηση στα μουσεία, και μπορεί και το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Και όλα αυτά για να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στο μοσχάρι. Το 50% του οποίου εισάγουμε από τη «φίλη» Γαλλία. Προτιμούν δηλαδή να
ευνοήσουν τις μεγάλες εταιρίες που εξάγουν κρέας. Αν δεν είναι αυτό αριστερό τι είναι ;

Πορεία στον φράχτη του Έβρου το Σάββατο 31 Οκτώβρη θα κάνει το «Συντονιστικό ενάντια στο φράχτη του Έβρου». Ε βέβαια, τώρα με το μνημόνιο 3 του Τσίπρα για τι άλλο μπορούν να κάνουν πορεία ; Μπουκώματα με αλατόνερο να μην ξεχνάνε να κάνουν οι «σύντροφοι».

Για να επιβιώσει η ίδια η Ε.Ε. θα συντρίψει όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει το νέο δόγμα της παγκοσμιοποίησης και της συμμετοχής στο νέο καταμερισμό εργασίας με επαναστατικές αηδίες και γεωπολιτικούς εκβιασμούς. Μπορείτε να την κατακρίνετε όσο θέλετε αλλά αυτή είναι. Και δε βλέπω πως θα μπορέσει να επιβιώσει σε μια «πίττα» που μοιράζεται πλέον ανάμεσα σε 4 (τουλάχιστον) δισεκατομμύρια ανθρώπους αντί για 1 σκάρτο που ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Η Μέρκελ το είπε, αλλά και όλοι οι αναλυτές, ότι θα ζούμε με αυτά που έχουμε και ότι θα στερηθούμε. Διαφορετικά δεν γίνεται. Εκτός και αν γίνουν καλλιεργήσιμες η Σιβηρία και η Σαχάρα ας πούμε ή αν χρηματοδοτήσουμε με ΑΠΕ τον πλανήτη. Μέχρι να γίνουν αυτά ας αρκεστούμε σε αυτό που μας προσφέρεται. Τα υπόλοιπα, να με συγχωρείτε, αλλά είναι απλώς περιττά.

Στο κλαμπ των αρνητικών επιτοκίων δανεισμού και η Ιταλία διαβάζω. Φυσικά και τα μεγέθη είναι άλλα και η ΕΚΤ συνέβαλε σε αυτό, αλλά αναρωτιέμαι πως αισθάνεται ο μέσος Βλαξ που κατέβαινε στο Σύνταγμα για «ανάσες αξιοπρέπειας » όπως έλεγε, εν εκστάσει, ο Δημήτρης ο Λάππας του SKAI.gr το Φεβρουάριο με τα «πουτάνα όλα» και «Κούγκι» ανά χείρας και γλώσσης . Λεπτομέρειες θα με πεις ηχολήπτη μου εδώ έκανε club Αρτέμης Σώρρας. Και θα έχεις και δίκιο. Βάλε τώρα το Γιαννάκη τον Πλούταρχο να τρελάνουμε το γείτονα που ψήφισε ΟΧΙ.

Διαβάζω ότι δεν έφταιγε ο Νεφελούδης επειδή λέει ήταν έτοιμες οι υπηρεσίες αλλά δεν υπήρχε το κονδύλιο. Ένα τέτοιο εξίσου γραφικό είχε πει το καλοκαίρι και ο διοικητής του ΟΓΑ νομίζω. Ενώ ας πούμε εμείς νομίζαμε ότι ήταν γραφειοκρατικό το θέμα με τα οικογενειακά επιδόματα. Η Θεανώ η Φωτίου ανακοίνωσε επιτέλους ότι τα επιδόματα θα καταβληθούν στις 5/11 (χρονιά δεν είπε αλλά φαντάζομαι φέτος). Γενικό συμπέρασμα, κλαίω ρε φίλε με τους στόκους που τα πιστεύουν αυτά. Έλεγαν και οι προηγούμενοι διάφορα αλλά σαν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ έχει.

Διαβάζω επίσης ότι η Τρόικα απορρίπτει την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών ως ισοδύναμο προκειμένου να μην κοπούν οι συντάξεις (που θα κοπούν αυτό είναι το μόνο σίγουρο). Και η κοροϊδία συνεχίζεται όπως τον καιρό της δημιουργικής ασάφειας του Βαρουφάκη που είχε διορίσει ο Τσίπρας. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο καθυστερούν η χύτρα ανεβάζει στροφές.
ΥΓ Και ένα άλλο εξίσου γελοίο προτείνουν

«Ντομπρόβσκις : Aν δεν ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση ώς τα τέλη του 2015 ενδεχόμενο bail in»
Προτείνω να αρχίσετε να ανησυχείτε, όσοι έχετε καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων, γιατί εδώ μιλάει εκπρόσωπος της τρόικας και δεν πρόκειται για μια από τις γνωστές διαρροο-non-paperies του Μαξίμου. Αυτοί θα το έλεγαν για να το πάρουν πίσω και να πουν ότι απέφυγαν τα χειρότερα ο Ντομπρόβσκις όμως όχι.
ΥΓ Τα ΜΜΕ κατηγορούν τον Ντομπρόβσκις επειδή τα λέει δημοσίως ενώ θα έπρεπε να τα λέει κατ ιδίαν στον Τσίπρα. Ξεκίνησε με την καταραμένη απαγόρευση συνεντεύξεων αυτό το παραμύθι της σιωπής,θυμίζω.


«Εξηγήσεις από την ΕΛΑΣ για τα κάγκελα στη μαθητική παρέλαση Θεσσαλονίκης ζητεί ο Ν. Τόσκας»
Ότι ας πούμε είναι υπουργός δεν το ξέρει ο κύριος Τόσκας.


Ο Θεωνάς λέει ότι ξέρει τις ευρωπαϊκές διαδικασίες καλύτερα από Βρούτση και Καψή. Που να χτυπήσω το κεφάλι μου ρε φίλε

Ο Νάσος Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον ΑΝΤ1 για πρακτικές λύσεις. Ο Αθανασίου που είπε να φορολογήσουμε το facebook

Ο Λεβέντης που ευχόταν καρκίνους λέει τον Γεωργιάδη ακραίο δεξιό. Ο ίδιος προφανώς είναι ακραίος κεντρώοος. Τι σούργελα ψηφίσατε ρε (πάλι)

Κυβερνούν με Καμμένο (Χ2), Νικολόπουλο και ασχολούνται με τη ΧΑ τα Τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή και όνειδος is an understatement

Καταργήστε τις μαθητικές παρελάσεις, τις σχολικές γιορτές και οργανώστε εκδρομές σε χώρους μνήμης των επετείων. Μην τα ταλαιπωρείτε τα παιδιά, μάθετέ τους να τιμούν με (πραγματική) αξιοπρέπεια τις εθνικές στιγμές μεγαλείου. Ζητήστε το οι συνάδελφοι, δεν είναι κακό να κουραστείτε για να πείσετε. Εκτός και αν η θεσμική «αγγαρεία» βολεύει οπότε πάω πάσο.
12182720_600464016758418_1018947278544733946_o

Προπηλάκισαν τον Κατρούγκαλο μαθαίνω. Καταδίκη χωρίς αστερίσκους (όπως πάντα και για όλους).
ΥΓ Και ακόμη έναν ΕΝΦΙΑ στείλανε. Δίκιο είχαν όταν λέγανε ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια απλά δεν ήξεραν ότι ισχύει για όλους (και αυτό)

Τα κάγκελα στην παρέλαση ρε κακοπροαίρετοι τα έβαλαν για να μην ξεφύγουν οι εκδηλώσεις λατρείας των groupies της εθνοσωτηρίου . Όλα αρνητικά τα βλέπετε.

Mε 6.500 ευρώ λογαριασμό νερού ο Φλαμπουράρης δεν έχει πισίνα, τη Waterland Αίγινας έχει (για να καταλαβαίνουμε τα ποσά).

και άλλο κακό να μη μας βρει

Ο Κύριος Καθηγητής
παρατηρητήριο(fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά