To "Koυρδιστό Πορτοκάλι" ήταν το μόνο ΜΜΕ που με συνεχείς αναρτήσεις του χαρακτήριζε πολιτικά ανόητους τούς Μειμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά, οι οποίοι σαν άβουλα πεκινουά στήριξαν το Μνημόνιο Τσίπρα στη Βουλή. Ηταν ένα ολέθριο πολιτικό σφάλμα που το πλήρωσαν πανάκριβα στις εκλογές που ακολούθησαν. Οι πολίτες επέλεξαν Μνημόνιο με Τσίπρα.
Ο Μειμαράκης σύρθηκε πίσω από τον Τσίπρα καθ΄υπόδειξη Καραμανλή και Πάκη-οι οποίοι εκτός του ότι στηρίζουν φανατικά Τσίπρα θέλουν την διάλυση της ΝΔ (και της χώρας) για να επιστρέψει ο Καραμανλής και να πάρει ρεβάνς για την
άθλια διακυβέρνησή του με τα σκάνδαλα των Υποκλοπών, των Ολυμπιακών, τους Ζαχόπουλους και πάει λέγοντας.
Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι χασογκόληδες ψηφοφόροι της ΝΔ αντιλήφθηκαν το παιγνίδι που παίζεται γι΄αυτό και στηρίζουν με πάθος τους δύο νέους και πιο τολμηρούς διεκδικητές του χρίσματος: Toυς Γεωργιάδη-Τζιτζικώστα.
Αυτή τη στιγμή ο αγώνας τους είναι στήθος με στήθος και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα μονομαχήσουν στο δεύτερο γύρο.
Οσο αφορά τον Μειμαράκη, αυτός πατώνει σαν μολύβι στο βυθό. Τον αποτέλειωσε μάλιστα και το φλερτ του Τσίπρα προς το πρόσωπό του.
O Tζιτζικώστας εγκαινιάζοντας το γραφείο του στην Αθήνα ρίχνεται δυναμικά στη μάχη της Αττικής την ίδια ώρα που ο Αδωνης Γεωργιάδης βάφει το λεωφορείο της νίκης με το οποίο ετοιμάζεται να σαρώσει ολόκληρη την Ελλάδα στα πρότυπα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα.
 http://kourdistoportocali.com/