Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Οι συναισθηματικές εκρήξεις του αξιοθρήνητου Αλέξη Τσίπρα !!

Μπορεί ένα τμήμα του λαού να παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που ξεστομίζει κάθε φορά ο πρωθυπουργός. Κι αυτό επειδή αυτά που λέει βγαίνουν από 'επίσημα' χείλη...
Αλλά πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον Τσίπρα. Αυτό το τμήμα του λαού που τον στήριξε, έχω την εντύπωση ότι έχει φθαρεί ψυχικά κι έχει σπρωχτεί στη μηδενιστική απάθεια.
Ο Τσίπρας με την 'πολιτική' του έχει φτιάξει μια ηττημένη ατμόσφαιρα στην ελληνική κοινωνία κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται σε διαψεύσεις και ασυνέπειες.
Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε πολιτικός που να λέει τόσα ψέματα και μετά να προσπαθεί με συναισθηματικές φούσκες να τα μπαλώσει.
Πάει σαν βρεγμένη γάτα στις Βρυξέλλες, τον καπακώνουν και μετά έρχεται στην Αθήνα και για εσωτερική κατανάλωση τα βάζει ο κακομοίρης με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!!!!!!!
Κανονικό ανθρωπάκι.
Τον άκουσα χτες που έδινε μαθήματα... ανθρωπισμού!!!!
ΔΕΝ γίνεται ο ελληνικός λαός να βασίζεται πια στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ο οποίος σαν επαρχιώτης δικολάβος διεκπεραιώνει στο εσωτερικό μικροϋποθέσεις.
Φοβάμαι πως η μεγαλύτερή του επίδοση είναι να φαντάζεται ανεξάντλητη την αφέλειά μας και να την κουράζει με αλλεπάλληλες παλινωδίες και διαψεύσεις. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να εξισώνει τις συναισθηματικές ανοησίες του με την πολιτική του αδυναμία ν' αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και το προσφυγικό πρόβλημα...
Ο Τσίπρας έχει κερδίσει τρεις [με το δημοψήφισμα] εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά δυστυχώς έχει χάσει τις αναμετρήσεις του με το ευρωπαϊκό κατεστημένο κι ακόμη δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.
Είναι μια αισχρή μειοψηφία!!!!!
 http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιγοστος ο ανθρωπος. Τιποτενιος. Αρα επικινδυνος για το μελλον της χωρας. Οτι θεματα χειριστηκε ως τωρα τα εκανε μανταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε ο 5ος Προθυπουργος μετά τον ΓΑΠ να ήτανε υποψιασμένος γι'αυτό που τον περίμενε ώστε να είναι ποιό προσεκτικός γι'αυτά που έλεγε και κυρίως γι'αυτά που υποσχόταν. Δεν είχε παράδειγμα τον Σαμαρά που κατάπιε τα Ζαππεια άμα σιγά? Δεν άκουσε και τον Γιώργο που προεκλογικά έλεγε , Θα πρέπει να κυβερνηθεί η Χώρα και από αυτό το πολιτικό φάσμα για να καταλάβει ο Λαός ότι άλλος δρόμος δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Θυμάμαι που ο ίδιος άνθρωπος ο "προδοτης" Παπανδρέου τον προειδοποίησε ότι αν νομίζει ότι οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που έχει στο μυαλό του να χωρέσει στο ταψί, είναι βαθειά νυχτωμένος. Χάθηκε η ευκαιρία τότε να ομονοησουν όλοι όποτε η Χώρα σήμερα θα ήτανε στις αγορές κα έξω από τα μνημόνια. Κρίμα ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά