Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Καμμένος : Να γίνει εξεταστική επιτροπή για το PSI

Ξεχειλίζει απο΄"συναίνεση" το συνεταιράκι του Τσίπρα.
Φυσικά η δήλωση του έγινε μετά το ναυάγιο της συνάντησης, άλλα περίμενε.
Οι καρέκλες  άρχισαν να τρίζουν...

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως υπαρχει και η ΦΩΦΗ με τη δημοκρατικη Συμπαραταξη αυτη τη στιγμη κι ετσι βγαινει καποια πολιτικη. Αν ειχε ενταχθει και το Κινημα του Γιωργου Παπανδρεου τοτε θα μιλουσαμε για κυβερνητικο σχημα στις επομενες εκλογες. Και ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε 8.19, Όπως το ειπες ευτυχως..... Καλλυτερα να μεινουμε με αυτους που εχουμε.
    http://pame-mazi.blogspot.gr/2015/11/865000.html
    Βεβαια, οφειλω να σου επισημανω ότι εχεις παντελη αγνοια για το τι πρεσβευει και τι πιστευει για την διακυβερνηση της Χωρας ο Παπανδρεου οποτε εχεις απολυτο δικιο να τον κατατασσεις με την Φωφη. Παλι καλα που δεν τον εβαλες στην ιδια ζυγαρια με τον μεγαλο Λεβεντη την ελπιδα της Ελλαδας, θα ητανε προσβολή για την Δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχεια για τον φιλο 8.19# http://www.liberal.gr/arthro/22798/epikairotita/2015/o-giorgos-papandreou-gia-to-sumboulio-ton-politikon-archigon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλα φιλοι μου γνωριζω και τι πρεσβευει ο Γιωργος Παπανδρεου και τι πρεσβευει η Φωφη. Αλλα πεστε μου κι εσεις , αφηνουμε τον Τσιπρα με τον Καμενο και τον λεβεντη και ισως και τον θεοδωρακη να κυβερνησουν τη χωρα? Αφηνουμε στη δεξια που κι αυτη εχει τις τεραστιες ευθυνες της για την πτωση της κυβερνησης Παπανδρεου, ας μην ξεχναμε το μετωπο Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσης αυγης το 10 και το 11. βεβαια δεν αφηνω απ εξω και το μισο ΠΑΣΟΚ για την πτωση της τοτε κυβερνησης. Εσεις δικαιωμα σας ειναι να ξαναψηφισετε εαν χρειαστει, πραγμα το οποιο απευχομαι, Τσιπρα, Καμενο η τη Ν.Δ με τον νεο αρχηγο της, εαν θα υπαρξει. Εμενα το χερι μου ουτε πηγε, ουτε θα παει σ αυτους. Το ΠΑΣΟΚ και με ολα τα σφαλματα του υπηρξε το κομα που αλλαξε τη χωρα. Το κομα που εβαλε τον πολιτη μπροστα και την Ελλαδα περηφανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα τα ίδια λέμε φίλε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το ειρωνικό μου σχόλιο για τους Λεβέντες κλπ πολιτικούς καιροσκόπους.

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά