Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Αξιολογητές της μεταπτυχιακής εργασίας του Αλέξη

 Δεν τους ξέχασε , τους έκανε Υπουργούς.
Εάν ακολουθήσει κάποιος την αλληλουχία από τις «καραμπόλες» γύρω από την κυρία Φωτίου και τον κύκλο της, φτάνει ακόμη και έως τη διπλωματική εργασία του κ. Τσίπρα. Το 2002, ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Πολεοδομίας και Χωροταξίας, ο νυν πρωθυπουργός υπέβαλε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών μελέτη με τίτλο «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην Ε.Ε και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος».
Την επάρκεια της εργασίας του κλήθηκαν να κρίνουν οι εξής τέσσερις πανεπιστημιακοί δάσκαλοι: Αριστείδης Μπαλτάς, νυν υπουργός Πολιτισμού, Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια Παντείου, στην οποία ανατέθηκε η διοίκηση του ΟΑΕΔ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Βαΐου, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής με

σημαντικό επιστημονικό έργο και πλήθος δημοσιεύσεων, υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Αυγερινού-Κολώνια, διαπρεπής καθηγήτρια Χωροταξίας στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, η οποία πριν από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου συνυπέγραψε το κείμενο στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλους 219 πανεπιστημιακούς δασκάλους. Η δε συνάδελφος των προηγουμένων -και προφανώς σύντροφος ως προς την πολιτική στράτευση- κυρία Φωτίου, ενόσω ασκούσε το λειτούργημά της ως καθηγήτρια στο ΕΜΠ, αναλάμβανε την επιμέλεια της δημοσίευσης σε έναν τόμο των περιλήψεων από τις διατριβές των εξεχόντων φοιτητών κάθε ακαδημαϊκού έτους. Ενας τέτοιος ήταν το δίχως άλλο κι εκείνος ο χαμογελαστός απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών με το πλούσιο συνδικαλιστικό βιογραφικό και το λαμπρό μέλλον. Ο οποίος, όταν θα έφτανε το πλήρωμα του χρόνου και θα γινόταν πρωθυπουργός, δεν θα ξεχνούσε όλους εκείνους, όπως η κυρία Φωτίου, που πίστεψαν σ’ αυτόν.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

4 σχόλια:

  1. Διαβαζοντας το ανωτερω σχολιο σκεπτομαι, οτι δεν μπορει να ειναι τυχαιο το γεγονος που ο ελληνικος λαος ειναι ο μοναδικος λαος στην Ευρωπη που εκανε στα χρονια μας εμφυλιο πολεμο και ο ενας αδελφος κατασπαραξε τον αλλον.
    Δεν υπαρχει αλλος λαος που να επιζητα τοσο τακτικα νεες κυβερνησης σαν να αλλαζει υδρωμενα πουκαμισα, που καταπολεμα τον πολιτικο του αντιπαλο, αν και δημοκρατηκα εκλεγμενο, με τοσο μενος, κακια και παθος!
    Αν μη τι αλλο αποβλεπει το παρων σχολιο απο το να διασπειρει ακομα περισσοτερο αμφιβολια, να στηγματισει τον πρωθυπουργο μας και να ανεβασει τελικα την ελληνικη παθογενια: εκλογες και τωρα για να βγει ο γονος της ηγεμονιας απο την λεβεντομανα Κρητη που θα μας αφισει αδιαταραχτα τα κεκτημενα μας δικαιωματα και θα επαναφερει τους κουμπαρους μας στις θεσεις τους.!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΩΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΚΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΩς ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ
    ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου ½Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 - 12:36:00 μ.μ. EEST φοβαμαι να μην εισαι καλα πληροφορηνενος στο θεμα των μακροχρονιων σπουδων η των κατα αλλους αιωνιων φοιτητων.
    Ολοι οι μπερδεμενοι στις φοιτητικες οργανωσεις σπουδαστες και μαλιστα σε ολα τα ανωτερα ιδρυματα του κοσμου, κι αυτο το λεω απο εμπειρια, επιμηκαινουν τις σπουδες τους για μερικα χρονια. Ειναι βλεπεις για μας ισως μουρλαμαρα για τους ιδιους ομως μια αρρωστια η πηγη μαθησης!
    Ο κ.Τσιπρας μπορει να ηταν ενας απο αυτους , δεν σημανει ομως οτι δεν ειχε και δεν εχει ιδιατερο ταλεντο και χωριστες ικανοτητες απο αλλα αγιοπαιδα και κανονικους φοιτητας που περνουν το χαρτι σε τεσσερα χρονια και φευγουν για να μενουν ανεργοι και να ταιζοναι απο τη τσεπα του μπαμπα τους.Αλλοι παλι ειναι αποκαταστημενοι εκ γενετης σαν τον Κουλη με καλοπιστικα πτυχια σε ιδιωτικα αμερικανικα ιδρυματα και την πλατη του ηγεμονα μπαμπα, οπως ειπαμε!! Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ
    ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΕΛΟ
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΒΕΡΚΩΘΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ)
    ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά