Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το Μαξίμου παραδέχεται ήττα από τη διαπλοκή

Ας πούμε ότι είστε η «Διαπλοκή». Και, προφανώς, έχετε χάσει τα πάντα από τη στιγμή που βρήκατε απέναντι σας την κυβέρνηση του Αλέξη και το Πάνου -«των δύο αγοριών που αλλάζουν την Ευρώπη», όπως είχε γράψει το έγκυρο «Χωνί». Πότε, λοιπόν, εσείς, η Διαπλοκή, θα παίζατε τα ρέστα σας; Ε, για πολλοστή φορά θα το κάνετε τώρα, το Πάσχα Πιθανότατα για να μη σας δει κανείς να χάνετε. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, το Μαξίμου έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα “ρέστα” της». Η ανακοίνωση αναφέρεται σε δημοσιεύματα σχετικά με τις δυστοκίες στη διαπραγμάτευση. «Η διαπλοκή, λίγο πριν την Ανάσταση, παίζει τα ρέστα της. Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο
πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ».
Τι καταλαβαίνουμε από την ανακοίνωση; Οτι ο άνθρωπος που τη συνέταξε δεν έχει πατήσει ούτε σε καφενείο -κάτι που μας εκπλήσσει, δεδομένης της σύνθεσης του πρωθυπουργικού επιτελείου- ή, τέλος πάντων, δεν ξέρει τα στοιχειώδη των παιγνίων της τράπουλας. Διότι αν παίζεις από τον Ιανουάριο του 2015 τα ρέστα σου, τότε προφανώς κερδίζεις κάθε γύρο και μάλιστα μεγιστοποιείς τα κέρδη σου. Ας το προσέξουν, λοιπόν, στο Μαξίμου. Και ας βρουν κάτι άλλο. Ας πούμε ένα «τους πήραμε και τα σώβρακα αυτή τη φορά» ή κάτι αντίστοιχο που να ταιριάζει στο ύφος, στο ήθος και στο πλεονέκτημα. 
http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά