Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Κατρούγκαλος: Μπορούμε να ζήσουμε λίγο χωρίς τσιγάρα ή καφέ!

Χωρίς μαντηλάκι ποτέ !

Ξαναχτύπησε ο «ταξικός αποστάτης» που είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι έκανε ο Πινοσέτ στη Χιλή - «Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και παραδέχθηκε: Δεν είναι αριστερό μνημόνιο αυτό.

Σε... γραμμή Θεοπεφτάτου ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος με σημερινές του δηλώσεις, θέλοντας να εξηγήσει την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει επιπλέον φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες, δήλωσε ότι «μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ».
«Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς...

Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε» επισήμανε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κυβερνητική απόφαση να επιβάλει φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες «μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα».

Με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Κατρούγκαλος θύμισε τις αναφορές της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, βουλευτή Κεφαλονιάς και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε» σχολίασε η κυρία Θεοπεφτάτου, η οποία μάλλον θα... πέσει από τα σύννεφα, αν κάνει μια βόλτα στις καφετέριες -ενδεχομένως και πέριξ της Βουλής, για να μην πάει μακριά...- και διαπιστώσει πόσοι συμπολίτες έχουν τη... συνήθεια να καπνίζουν και να πίνουν καφέ... ταυτόχρονα!

Με τις σημερινές δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου φαίνεται ότι όσα είπε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν προέκυψαν από... επιφοίτηση αλλά μάλλον είναι γραμμή που περιγράφεται σε κάποιο non paper του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο προφανώς η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος δίνει στους βουλευτές της συμπολίτευσης πώς να εξηγούν τα νέα «χαράτσια» σε μπύρα, καφέ και τσιγάρα, που επιβάλλονται με το πολυνομοσχέδιο για τους έμμεσους φόρους. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά